Πιτ: "Ποτέ δεν απάτησα την Άνιστον"!

09.01.2009
Τον Οκτώβριο, η Τζολί είχε δηλώσει ότι ερωτεύθηκε τον Μπραντ στην ταινία «Mr & Mrs Smith» και περίμενε καθημερινά να πάει στα γυρίσματα για να τον δει από κοντά. Συμπλήρωσε, δε, ότι χαίρεται
«Δεν είχα εξωσυζυγική σχέση με την Αντζελίνα» δηλώνει ο Μπραντ Πιτ και μάλλον τη δήλωσή του αυτή, λίγοι την πίστεψαν. Ωστόσο, οι προσπάθειες του Πιτ να δώσει ένα τέλος στο σήριαλ «Τζένιφερ Άνιστον vs Αντζελίνα Τζολί» που απασχολεί τα ταμπλόιντ, τους τελευταίους μήνες, κρίνονται φιλότιμες. Και κυρίως, διπλωματικές, αφού προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε πρώην και νυν.

Τον Οκτώβριο, η Τζολί είχε δηλώσει ότι ερωτεύθηκε τον Μπραντ στην ταινία «Mr & Mrs Smith» και περίμενε καθημερινά να πάει στα γυρίσματα για να τον δει από κοντά. Συμπλήρωσε, δε, ότι χαίρεται που τα παιδιά τους μεγαλώνοντας θα δουν την ταινία, όπου ερωτεύθηκαν η μαμά και ο μπαμπάς.

Τις δηλώσεις της αντίζηλου δεν τις άφησε ασχολίαστες η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία σε συνέντευξη της στη Vogue χαρακτήρισε «uncool» τη συμπεριφορά εκείνης και το γεγονός ότι έκανε σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα. Οι δηλώσεις πρώην και νυν ήταν ψωμί στο βούτυρο για τα ταμπλόιντ, όπου καθημερινά ασχολούνταν με το θέμα αυτό, δημιουργώντας ένα νέο «τρίγωνο» στον λαμπερό κόσμο του Χόλυγουντ.

Όλο αυτό το διάστημα ο Πιτ δεν είχε πάρει θέση στο θέμα, αν και με τον τρόπο του υπερασπιζόταν τη νυν σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του. Το ίδιο κάνει και τώρα, αφού με τη συνέντευξή του στο περιοδικό W, προσπαθεί να προστατέψει την Αντζελίνα από τις δηλώσεις της για το πότε ερωτεύθηκαν. Σύμφωνα, με τον 45χρονο ηθοποιό, έκαναν σχέση όταν είχε ήδη χωρίσει με την Άνιστον. «Τα γυρίσματα της ταινίας κράτησαν ένα χρόνο» λέει ο Πιτ και συνεχίζει: «Γυρίζαμε σκηνές και μετά τον χωρισμό μου». Με λίγα λόγια, ο δεσμός ήρθε μετά.

Ο έρωτας, όμως; Πάντως, ο Μπραντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του, χαρακτηρίζοντας την «αξιολάτρευτη». Δηλώνει ότι έχει κρατήσει επαφές μαζί της, διότι είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του (όπως κι εκείνος για αυτήν) και δεν γίνεται να μην της μιλάει από τη στιγμή που έζησαν μαζί εφτά ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός συμφωνεί με την αγαπημένη του ότι η ταινία «Mr & Mrs Smith» έχει ιδιαίτερη σημασία για τα παιδιά τους.