Η Σιένα Μίλερ πληρώνει τις αταξίες της!

12.01.2009
«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια», αν και στην περίπτωση της Σιένα Μίλερ, δεν έκλεισαν το σπίτι της, αλλά την πόρτα για μια λαμπρή καριέρα στο Χόλυγουντ!
«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια», αν και στην περίπτωση της Σιένα Μίλερ, δεν έκλεισαν το σπίτι της, αλλά την πόρτα για μια λαμπρή καριέρα στο Χόλυγουντ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νεαρή ηθοποιός είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει με τον Ράσελ Κρόου στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, στο ριμέικ του «Ρομπέν των δασών».

Κι ενώ τα είχαν βρει σε όλα, ο σκηνοθέτης αποφάσισε τελικά να μη συνεργαστεί με την Μίλερ λόγω του life style που ακολουθεί τελευταία, της άστατης ζωής της και κυρίως τη σχέση της με έναν παντρεμένο άνδρα. Τον τελευταίο χρόνο η σχέση της Σιένα με τον Μπαλτάζαρ Γκέτι απασχολεί συνέχεια τα ταμπλόιντ και δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί και απαθανατίζουν την 27χρονη ηθοποιό σε αποκαλυπτικές προσωπικές στιγμές με τον Γκέτι, αλλά και την ίδια σε γυμνόστηθες πόζες.

Η προσωπική ζωή και οι ξέφρενοι ρυθμοί που ακολουθεί η Μίλερ δεν άρεσαν καθόλου στον πετυχημένο σκηνοθέτη, ο οποίος προτίμησε να βρει άλλη πρωταγωνίστρια για την ταινία. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι η Σιένα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει δυναμικά στο Χόλυγουντ, αφού ο Σκοτ και ο Ράσελ Κρόου αποτελούν εγγυημένα χαρτιά για μία μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που αποδίδουν το ναυάγιο της συνεργασίας σε καθαρά πρακτικούς λόγους. Υποστηρίζουν, δηλαδή, ότι η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην 27χρονη Σιένα και τον 48χρονο Κρόου είναι μεγάλη και θα ήταν αταίριαστοι ως ζευγάρι. Επίσης, εμφανισιακά έχουν μεγάλες διαφορές, αφού εκείνος τελευταία έχει πάρει αρκετά κιλά, ενώ εκείνη είναι μικροκαμωμένη και λεπτή. Μία αντίθεση που θα φαινόταν άσχημα στις ερωτικές τους σκηνές. Αλλά, αυτό μάλλον δε στέκει, αφού στο παρελθόν έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη αταίριαστα ερωτικά ζευγάρια.