Ριζική αλλαγή για τον γιο του Φλωρινιώτη!

08.01.2009
Με σαφώς ανανεωμένη εμφάνιση ο Νίκος Φλωρινιώτης γυρίζει μια καινούργια σελίδα στα επαγγελματικά του και ατενίζει το μέλλον με άλλη διάθεση. Ο μικρός γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη μεγάλωσε

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Με σαφώς ανανεωμένη εμφάνιση ο Νίκος Φλωρινιώτης γυρίζει μια καινούργια σελίδα στα επαγγελματικά του και ατενίζει το μέλλον με άλλη διάθεση. Ο μικρός γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη μεγάλωσε, ωρίμασε, έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του και έγινε πραγματικά αγνώριστος, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα το μικρό Νίκο που ήταν πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα του. Τον γνωρίσαμε πριν από κάποια χρόνια δίπλα στον πάτερα του Γιάννη Φλωρινιώτη. Μαζί με την αδερφή του Αννούλα αποτελούσαν το τρίδυμο που έδινε τα λαμπερά και ιδιαίτερα σόου. Ωστόσο, ο Νίκος κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να... απογαλακτιστεί. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αποσυρθεί από τις οικογενειακές εμφανίσεις και διεκδικεί το δικό του ξεχωριστό κομμάτι στο ελληνικό πεντάγραμμo.

Από πολύ μικρός ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο πλευρό του πατέρα του Γιάννη Φλωρινώτη. Όταν οι γονείς του αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από περίπου τρία χρόνια, εκείνος έδειξε να απογοητεύεται. Τότε ήταν που πήρε οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει από το οικογενειακό team. Μάλιστα, στη θέση του μπήκε η Γωγώ Γαρουφάλλου, το Γωγουλίνι. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε την προσπάθεια να κάνει μόνος του πράγματα και να χτίσει τη δική του καριέρα στο τραγούδι. Δυόμισι χρόνια μετά φαίνεται ότι οι προσπάθειές του ευοδώθηκαν. Έτσι, λοιπόν, αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το δυναμικό come back του. Και από μια πρώτη ματιά η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι πολύ χαρακτηριστική.

Ο Νίκος, που αυτόν τον καιρό εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όλο αυτό το διάστημα αφιερώθηκε όσο περισσότερο μπορούσε τόσο στην καλλιέργεια της φωνής του όσο και στη γενικότερη αλλαγή της εικόνας του, θέλοντας τίποτα να μη θυμίζει τη μέχρι τώρα πορεία του. Πέταξε λοιπόν τις παγέτες και τα λαμπερά κοστούμια, με τα οποία τον είχαμε συνηθίσει να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη, έκανε δραστικές αλλαγές στο στυλ του και έχει γίνει πραγματικά αγνώριστος. πλέον εμφανίζεται πιο casual και ντύνεται μέσα στο πνεύμα της εποχής. Σε λίγο καιρό μάλιστα θα είναι έτοιμη και η δισκογραφική του δουλειά, που, όπως όλα δείχνουν, θα συζητηθεί πολύ.