Είναι πολλά τα λεφτά, σταρ μου!

15.01.2009
Ημέρες γιορτών και ανταλλαγής δώρων. Από σκάφη μέχρι κοσμήματα και από ρολόγια μέχρι σπίτια είχε φέτος στο σάκο του ο Αϊ-Βασίλης για τις διασημότητες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι δώρα έκαναν σε αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και στους εαυτούς τους οι εγχώριοι celebrities.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Ημέρες γιορτών και ανταλλαγής δώρων. Από σκάφη μέχρι κοσμήματα και από ρολόγια μέχρι σπίτια είχε φέτος στο σάκο του ο Αϊ-Βασίλης για τις διασημότητες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι δώρα έκαναν σε αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και στους εαυτούς τους οι εγχώριοι celebrities. Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε ένα απίθανο δώρο στον εαυτό του, στη γυναίκα του και στην οικογένειά του. Το μέγεθός του είναι πάνω από 20 μέτρα και η αξία του ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ. Μιλάμε ασφαλώς για το νέο σκάφος της οικογένειας, που, όπως αναμένεται, θα αποτελέσει μέσο για δυνατές συγκινήσεις και αξέχαστες διακοπές.

Ο Γιώργος Γιασεμής έκανε δώρο στην κοπέλα του ένα πανάκριβο κινητό νέας τεχνολογίας, αλλά κι ένα ακόμη στον εαυτό του. Η αξία του κινητού που δώρισε στην αγαπημένη του κυμαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από 7 μέχρι 10.000 ευρώ. Μάλιστα, το πανάκριβο αυτό κομμάτι ήρθε στα χέρια του τραγουδιστή μετά από παραγγελία που έκανε σε φιλικό του πρόσωπο κατευθείαν από την Αμερική.

Ο Νότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από πρόσωπο του στενού φιλικού περιβάλλοντός του, «σχεδιάζει» ένα καινούργιο σπίτι στην Αγγλία. Όταν η κίνηση αυτή ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερο δώρο στη γυναίκα του, η οποία, ως γνωστόν, κατάγεται από τη Βρετανία, και στα παιδιά του.

Ο Νίκος Βέρτης κατά την περίοδο των γιορτών βρισκόταν στα παζάρια για ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, καθώς είναι δηλωμένος λάτρης της ταχύτητας. Οι εκπλήξεις, πάντως, του γνωστού τραγουδιστή δεν σταματάνε εδώ, καθώς είναι θέμα χρόνου να αγοράσει, αν δεν το έχει κλείσει ήδη, ένα πολύ γνωστό παραλιακό μαγαζί. Η κίνηση αυτή θα είναι ένα ιδιαίτερο δώρο τόσο στον εαυτό του όσο και στους θαυμαστές του.

Ο Τόνι Μαυρίδης δώρισε στην αγαπημένη του Έλενα Παπαρίζου για τις εορτές των Χριστουγέννων ένα σούπερ σετ κοσμημάτων μεγάλης αξίας με την υπογραφή διάσημου σχεδιαστή.

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος περνάει μία από τις πιο καλές χρονιές της καριέρας του, έκανε μια κίνηση ματ σε δύο φιλικά του πρόσωπα. Χάρισε από ένα πανάκριβο μοντέρνο ρολόι στον κολλητό του φίλο Χριστόδουλο Σιγανό, αλλά και στο συνεργάτη του Βαλεντίνο. Η κίνηση αυτή έγινε ως πράξη ευγνωμοσύνης για το χιτ «Χαρτορίχτρα» που υπέγραψε το γνωστό δίδυμο.

Η Δέσποινα Βανδή λέγεται ότι δεν δέχτηκε να κάνει καμία συναυλία μέσα στις γιορτές και αποφάσισε να μείνει με την οικογένειά της, κάνοντας έτσι ένα ιδιαίτερο δώρο στο σύζυγό της και στα παιδιά τους, μιας και τα τελευταία χρόνια έκαναν, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, χωριστά τις γιορτές.

Η Αμαρυλλίς ζήλεψε το συνάδελφό της Πάνο Κιάμο και έκανε κι εκείνη ένα ιδιαίτερο δώρο στον άντρα της ζωής της. Πρόκειται για ένα πολύ ακριβό ρολόι, που συμβολίζει κάτι ιδιαίτερο για το αγαπημένο ζευγάρι.

Κάτι πολύ πολύ ιδιαίτερο ως δώρο λέγεται ότι έκανε και ο Αντώνης Ρέμος στη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά είναι μη ανακοινώσιμο, όπως μας αποκάλυψε στενός συνεργάτης του γνωστού τραγουδιστή στα παρασκήνια του κέντρου όπου εμφανίζεται.

Μάθαμε όμως από το «Αθηνών Αρένα» πως η γυναίκα του Γιάννη Χανιωτάκη, του ιθύνοντος νου του συγκροτήματος migr, οι οποίοι εμφανίζονται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, του έκανε δώρο μια πανάκριβη κιθάρα, που έγινε ειδική παραγγελία από την Αμερική.

Ας μην ξεχνάμε και την ιδιαίτερη κίνηση αγάπης που έκανε ο Νίνο, την οποία πρώτοι δημοσιεύσαμε στο ΛΟΙΠΟΝ. Χάρισε στον εαυτό του και στην αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού από μία καδένα με ένα κόσμημα που έχει σημειολογικό χαρακτήρα. Αυτός κράτησε εκείνο που συμβολίζει το κλειδί και η αγαπημένη του αυτό που συμβολίζει την κλειδαριά.