Εγώ πότε θα γίνω νύφη;

12.01.2009
Είναι μερικά από τα πιο γνωστά ζευγάρια της σόουμπιζ! Ζουν τον έρωτα χωρίς να κρύβονται, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει ήδη γονείς. Όμως, όταν τους βλέπεις ή διαβάζεις γι αυτούς, σου έρχεται στο μυαλό εκείνο το τραγουδάκι του παρελθόντος...

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Είναι μερικά από τα πιο γνωστά ζευγάρια της σόουμπιζ! Ζουν τον έρωτα χωρίς να κρύβονται, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει ήδη γονείς. Όμως, όταν τους βλέπεις ή διαβάζεις γι αυτούς, σου έρχεται στο μυαλό εκείνο το τραγουδάκι του παρελθόντος... «Να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις, μην το παιδεύεις». Από τότε έως σήμερα έχει περάσει πολύς καιρός και έχουν αλλάξει πολλά στις σχέσεις και τις ισορροπίες τους ή στη σειρά που γίνονται τα πράγματα. Ένα γεγονός όμως είναι κοινό: η ώρα που το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Ο Γιάννης και η Έλενα
Μια τυχαία συνάντηση σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση έγινε αφορμή για να γεννηθεί ο έρωτας Έλενας Ράπτη και Γιάννη Μαρακάκη. Η γλυκιά πολιτικός και ο γοητευτικός δικηγόρος έγιναν αχώριστοι και δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλο. Βέβαια, και τα δημοσιεύματα τους θέλουν συνεχώς να ετοιμάζουν το γάμο τους. Και μπορεί τις προηγούμενες χρονιές ό,τι διαβάσαμε να διαψεύστηκε, αλλά φέτος θα είναι η χρονιά τους. Τον ερχόμενο Απρίλιο οι δυο τους θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και θα ξεκινήσουν τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Ο Σάκης και η Κάτια
Όλα άλλαξαν στη ζωή του Σάκη Ρουβά όταν «εισέβαλε» η Κάτια Ζυγούλη. Έτσι, το ταιριαστό ζευγάρι της διαφήμισης έγινε ένα αχώριστο ζευγάρι στη ζωή. Από τη μια στιγμή στην άλλη ο Σάκης άλλαξε, έδειξε αμέσως ότι θέλει να μείνει μαζί της και ξαφνικά μια μέρα έγιναν γονείς! Η αλήθεια είναι ότι πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν ενωθεί κρυφά με τα δεσμά του γάμου στην Κέρκυρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή. Όμως, οι φήμες αυτές ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν και τώρα περιμένουμε με αγωνία να τους δούμε ευτυχισμένους να βγαίνουν από την εκκλησία. Οι πληροφορίες μας βέβαια λένε ότι ο γάμος θα έρθει μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους μέσα στο 2009.

Ο Τραϊανός και η Γωγώ
Ο πολιτικός τους γάμος έγινε talk of the town και το κυνηγητό των παπαράτσι και των δημοσιογράφων για να εξασφαλίσουν ακόμη και ένα πλάνο τους ήταν πρωτοφανές. Ο λόγος για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα, που ήθελαν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους πριν γεννηθεί η κόρη τους. Όμως, δεν πρόλαβαν και, τώρα, έχουν δηλώσει πως μέσα στο 2009 θα διαβούν και το κατώφλι της εκκλησίας για να πάρουν την ευλογία του Θεού. Περιμένουμε πώς και πώς φτάνει να μη μας βάλουν πάλι να σκαρφαλώνουμε σε μάντρες και να εφευρίσκουμε παράδοξους τρόπους για να καταφέρουμε να μοιραστούμε τη χαρά τους.

Ο Γιάννης και η Μαρία
Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μέσα σε ένα χρόνο ανέτρεψαν τα πάντα και πότε γνωρίστηκαν, πότε τα έφτιαξαν, πότε έγιναν γονείς κόντρα στα «προγνωστικά» που τους ήθελαν να χωρίζουν σύντομα ούτε που το καταλάβαμε. Ευχόμαστε ωστόσο να... καταλάβουμε τη μέρα που θα παντρευτούν, αφού μετά τη γέννηση της κόρης τους σκέφτονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες του γάμου τους και σύντομα να ακούσουμε για τις χαρές τους.

Ο Γιώργος και η Καλομοίρα
Η αλήθεια είναι ότι το γελαστό κορίτσι από την Αμερική γίνεται ακόμα πιο ευτυχισμένο όταν έχει δίπλα της τον αγαπημένο της Γιώργο. Παιδιά ομογενών και οι δύο γνωρίστηκαν στην Αμερική από μικρή ηλικία, αφού οι οικογένειές τους διατηρούν φιλικές σχέσεις. Έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι το όνειρό τους είναι να φτιάξουν μια ευτυχισμένη οικογένεια και μάλιστα η Καλομοίρα έχει δηλώσει ακόμη και την πρόθεσή της να εγκαταλείψει το τραγούδι για να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις της ίδιας αλλά και του Γιώργου, φέτος το όνειρό τους θα γίνει πραγματικότητα και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Λεό και η Μαριέττα
Είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια περίπου. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο επιχειρηματίας Λεό Πατίτσας, σύμφωνα με τις φήμες, τη φετινή χρονιά θα... χορέψουν το χορό του Ησαϊα. Οι γνωριμίες με τους γονείς έχουν ήδη γίνει και μάλιστα τόσο ο Λεό όσο και η Μαριέττα έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ο ένας στην οικογένεια του άλλου. Φέτος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είναι η χρονιά τους και θα περάσουν στον υμέναιο!

Ο Νίκος και η Αλεξία
Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο γάμος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο... Ο Νίκος Βαρδινογιάννης και η Αλεξία Αντσακλή θα κάνουν φέτος το γάμο τους στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Πόρτο Χέλι, ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση με καλεσμένη την αφρόκρεμα της κοσμικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι η νύφη έχει ήδη επιλέξει το νυφικό της, που θα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Valentino.

Ο Τζεμπ και η Εβελίνα
Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της high society εδώ και τρία χρόνια ο Τζεμπ Μαυρίδης και η Εβελίνα Πετράκη. Φέτος θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αφού ο αρραβώνας τους έγινε ήδη εδώ κι ένα μήνα. Το μυστήριο θα τελεστεί στα μέσα Απριλίου και η δεξίωση θα γίνει στη βίλα της οικογένειας Πετράκη στην Εκάλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η νύφη έκανε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα της πριν από λίγο καιρό για να δουν νυφικά και να επιλέξουν το κατάλληλο για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της Εβελίνας.

Ο Αριστοτέλης και η Μαρία
Έπειτα από μια σύντομη σχέση η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, η Μαρία, και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά Αριστοτέλης Τζιαμπίρης αποφάσισαν ότι τους ενώνουν πολλά και ότι θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους. Αν και οι φήμες τούς ήθελαν να έχουν παντρευτεί πριν από περίπου ένα μήνα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, εντέλει το μυστήριο δεν έγινε τότε και προβλέπεται ότι θα πραγματοποιηθεί τους πρώτους μήνες του 2009. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ούτε στους καλεσμένους, αφού τόσο η Μαρία όσο και ο Αριστοτέλης είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και επιθυμούν να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Αχιλλέας και η Δήμητρα
Εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο! Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους κατάλαβαν ότι βρήκε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον απόλυτο έρωτα. Οι δυο τους, παρότι η σχέση τους έχει περάσει διάφορες κρίσεις, παραμένουν μαζί. Πρόσφατα μάλιστα χώρισαν για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά φαίνεται ότι δεν άντεξαν για πολύ ο ένας χωρίς τον άλλο. Έτσι, ο ερχομός του 2009 τους βρήκε πάλι μαζί. Μπορεί βέβαια να αναβάλλουν αρκετό καιρό τώρα το γάμο τους, ωστόσο φέτος όλα δείχνουν ότι αισθάνονται και οι δύο έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο Νίκος και η Χριστίνα
Εκείνος είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες της πόλης, εκείνη μια γοργόνα της πίστας... Η γνωριμία του Νίκου Γιγουρτάκη και της Χριστίνας Κολέτσα έχει γίνει αρκετό καιρό πριν, αλλά ο έρωτάς τους προέκυψε μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν η Χριστίνα δούλεψε στο μαγαζί του Νίκου. Από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους... Ο άστατος εργένης βρήκε τη δασκάλα του και μάλιστα εκεί που κανείς δεν το περίμενε οι δυο τους κάνουν σχέδια για την κοινή ζωή τους. Οι φήμες λοιπόν τους θέλουν να προχωρούν μέσα στο 2009 στο επόμενο βήμα τους, δηλαδή στο γάμο.

Ο Δημήτρης και η Μπέττυ
Εδώ και έξι χρόνια Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης ζουν τον απόλυτο έρωτα. Φέτος, λοιπόν, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν ένα ακόμη βήμα και μέσα στο 2009 έπειτα από αρκετές... πρόβες θα δούμε την Μπέττυ ντυμένη νυφούλα. Μάλιστα και οι δύο δηλώνουν ότι νιώθουν έντονη την επιθυμία να γίνουν σύντομα και γονείς, οπότε σ' εμάς δεν μένει παρά να τους ευχηθούμε «Βίον ανθόσπαρτον»!