Στη Νέα Ερυθραία

08.01.2009
Πόσο καλά ξέρετε την περιοχή σας; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Η Έλλη Καρρά κάνει μια βόλτα στο κλεινόν άστυ και σας αποκαλύπτει γωνιές που από συνήθεια ίσως δεν έχετε προσέξει όσο θα έπρεπε.

Για το ευ ζην
Από το 1995 με το πρώτο του κατάστημα στη Βούλα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στο χώρο της υγιεινής, βιολογικής και παραδοσιακής διατροφής και φροντίδας το κατάστημα «Ευ ζην» (1ο κατάστημα: Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 159, Νέα Ερυθραία, τηλ.: 210-8071322, 2ο κατάστημα: Λεωφ. Τριποτάμου, Τήνος, τηλ.: 22830-25904, 3ο κατάστημα: Λεωφ. Μεγαλόχαρης 32, Τήνος).

Η απαράμιλλη ποιότητα και η ευρύτατη ποικιλία των προϊόντων του το κατέστησαν πολύ σύντομα γνωστό στους κύκλους των καλοφαγάδων, gourmet και υγιεινιστών κάθε οικονομικής δυνατότητας. Το 1998 επέκτεινε τις δραστηριότητές του σε εισαγωγές και εξαγωγές υγιεινών προϊόντων εκλεκτής ποιότητας. Το 2001 το ευ ζην μεταφέρθηκε στην Τήνο, με σκοπό τη δημιουργία πρότυπου εργαστηρίου παρασκευής και τυποποίησης βιολογικών, παραδοσιακών και delicatessen προϊόντων. Το 2002 επέκτεινε τις δραστηριότητές του με την εισαγωγή σπάνιας ποιότητας μπαχαρικών από την Ταϊλάνδη, τα οποία έγιναν αμέσως περιζήτητα από τους πλέον διάσημους σεφ της ελληνικής γαστρονομίας.

Περισσότερο φως
Ο φωτισμός είναι σημαντικός για να αναδείξετε τον προσωπικό σας χώρο και το κατάστημα «Βronzo» (Αγίου Τρύφωνος 9, τηλ.: 210-8086602) γνωρίζει όλα τα μυστικά για να δώσετε το σωστό φως στο χώρο σας. Πολυτελείς πολυέλαιοι με κρύσταλλα Swarovski, μπρούντζινα χειροποίητα φωτιστικά σε διάφορα σχέδια και η δυνατότητα να επιλέξετε μέσω καταλόγων θα σας βοηθήσουν να βρείτε εκείνο που ταιριάζει στο χώρο σας. Επίσης, στο «Βronzo» θα βρείτε μικροέπιπλα που θα διακοσμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις γωνίες του σπιτιού από ξύλο καρυδιάς ή μαόνι φερμένα από την Ιταλία, την Ισπανία και την Ινδονησία. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θα επιλέξετε καλόγουστα δώρα, ενώ μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας αμπαζούρ στο σχέδιο και το χρώμα που εσείς επιθυμείτε.

Ανανέωση εκ των έσω
Ένα πολυτελές κομμάτι υφάσματος αρκεί για να ανανεώσει τον παλιό μας καναπέ ή την πολυκαιρισμένη πολυθρόνα, να δώσει χρώμα στο χώρο μας και να μας ανεβάσει τη διάθεση στο σπίτι. Στο κατάστημα «Cotolina» στη λεωφόρο Κηφισίας 281, στη Νέα Ερυθραία, θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να δώσετε στον προσωπικό σας χώρο αέρα ανανέωσης και πολυτέλειας. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε εξαιρετικής ποιότητας εισαγόμενα υφάσματα, με προέλευση κυρίως από την Αγγλία, την Αμερική και την Ισπανία, που στην κυριολεξία μεταμορφώνουν τα αγαπημένα μας έπιπλα και δίνουν στυλ στον προσωπικό μας χώρο. Πέρα από υφάσματα επιπλώσεων όμως, θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε κουρτίνες, που θα σας βοηθήσουν να ανακαινίσετε το σπίτι σας και να του δώσετε ένα διαφορετικό ύφος. Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων οι προτάσεις του «Cotolina» απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο και σε όλους όσοι διαθέτουν καλό γούστο και φαντασία. Φτάνει να βρεθείτε εκεί και θα βρείτε την ανάλογη λύση για το χώρο σας.

Αν και στη δική σας γειτονιά, τη δική σας πόλη, οπουδήποτε στην Ελλάδα υπάρχει κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο, ειδοποιήστε μας. Φωτογραφίστε το και στείλτε μας τις πληροφορίες με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό.