Διαζύγια, γάμοι και... ψυχιατρεία

05.01.2009
Παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε. Η διεθνής σόουμπιζ και τη χρονιά που πέρασε μας επιφύλαξε αρκετά μαντάτα: γάμους, διαζύγια, γεννητούρια, ερωτικά τρίγωνα, ακόμη και ψυχιατρεία διέθετε το μενού

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε. Η διεθνής σόουμπιζ και τη χρονιά που πέρασε μας επιφύλαξε αρκετά μαντάτα: γάμους, διαζύγια, γεννητούρια, ερωτικά τρίγωνα, ακόμη και ψυχιατρεία διέθετε το μενού (τύφλα να χουν οι σαπουνόπερες). Αναμφισβήτητα όμως τα πρόσωπα που μονοπώλησαν το διεθνές κουτσομπολιό ήταν τρία: πρώτη πρώτη η Μαντόνα, με την Αντζελίνα Τζολί και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ακολουθούν.

Οι «Μπραντζελίνα»
Το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όχι τόσο για τις ταινίες τους ή λόγω των εθελοντικών υπηρεσιών που προσφέρουν, αλλά περισσότερο για τα πολλά οικογενειακά ζητήματα. Πρώτον, το ζευγάρι οριστικοποίησε την υιοθεσία του 4χρονου Pax Thien από το Βιετνάμ. Δεύτερον, η Αντζελίνα γέννησε δίδυμα. Έπειτα ήρθε η πρώτη φωτογράφηση των διδύμων έναντι 11 εκατ. δολαρίων! Προσθέστε και το τελευταίο: η Τζολί αναρριχήθηκε πρώτη στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών. Ε, κακό είναι να πούμε νισάφι;

Τζένιφερ vs Αντζελίνα
Και δεν έφταναν όλα τα άλλα που αναφέραμε ήδη, αλλά η Αντζελίνα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς φλέρταρε τον Μπραντ Πιτ στην ταινία «Μr and Mrs Smith», ενώ αυτός ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Τότε η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη λεπτομέρεια που αποκάλυψε η Αντζελίνα. Μετά η νέα σύζυγος έδωσε τη δική της απάντηση και μετά εμείς είπαμε «ε νισάφι, όχι άλλο Μπραντζελίνα».

Όπου Μπρίτνεϊ και... μάλαμα
Αν και είναι μόλις 26 χρόνων, μπορούμε κάλλιστα να πούμε για εκείνη «ένα όνομα μια ιστορία», με όσα έκανε και πέρασε. Τους τελευταίους μήνες είναι σαφώς καλύτερα και γιατρεύει τις πληγές της, ωστόσο το 2008 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά της. Έχοντας χάσει την κηδεμονία των δύο παιδιών της, εξαιτίας της εκκεντρικής συμπεριφοράς της μετά από το διαζύγιό της από τον Κέβιν Φέντερλαϊν, η «πριγκίπισσα της ποπ» πήρε την κάτω βόλτα. Τα ξέφρενα πάρτι και τα ναρκωτικά κατέστρεψαν το μυαλό της. Εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, όπου παρέμεινε για περισσότερους από τέσσερις μήνες, ενώ ο πατέρας της ορίστηκε διαχειριστής των περιουσιακών της στοιχείων.

Διάσημος λεσβιακός γάμος
Το καλοκαίρι η γνωστή Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις αποφάσισε να παντρευτεί την επί τέσσερα χρόνια αγαπημένη της Πόρσια ντε Ρόσι. Η 50χρονη Ντε Τζένερις βραβευμένη με Emmy για το καθημερινό τοκ σόου «Εllen» είχε ανακοινώσει εξάλλου μέσα από την εκπομπή της ότι προετοιμαζόταν για το γάμο της με την 35άχρονη ηθοποιό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνια, που έκρινε ως αντισυνταγματική την απαγόρευση γάμου μεταξύ δύο ομόφυλων.

Σον Πεν - Ρόμπιν Ράιτ: Δοκιμάστηκε η αγάπη τους
Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η αγάπη τους όμως έμελλε να δοκιμαστεί μέσα στη χρονιά που πέρασε. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν και η εξαιρετική ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ έπειτα από 19 χρόνια γάμου έφτασαν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, όταν η πρώην γλυκιά Κέλι της «Σάντα Μπάρμπαρα» έπιασε το σύζυγό της στο κρεβάτι με δύο Ρωσίδες ιερόδουλες πολυτελείας. Τελικά, όμως, ύστερα από δύο μήνες τιμωρίας η 39χρονη Ρόμπιν συγχώρησε το 47χρονο άτακτο Σον και η διαδικασία του διαζυγίου ακυρώθηκε.

Νυφούλα η Μπιγιονσέ
στερα από έξι χρόνια σχέσης η Μπιγιονσέ παντρεύτηκε τελικά τον αγαπημένο της ράπερ Jay-Z στις 4 Απριλίου του 2008. Ο γάμος τους έγινε σε στενό κύκλο, ενώ το πάρτι τους πραγματοποιήθηκε στο υπερπολυτελές διαμέρισμα του Jay-Ζ στην περιοχή TriBeCa της Νέας Υόρκης, το οποίο είχε διακοσμηθεί με 50.000 άγριες ορχιδέες.

«Ροζ» περιπέτειες
Αξέχαστο θα μείνει το 2008 και στον ποδοσφαιριστή Ρονάλντο. Το περασμένο καλοκαίρι κι ενώ ανάρρωνε στην πατρίδα του από σοβαρό τραυματισμό θέλησε κάποια στιγμή να διασκεδάσει. Σε μπαράκι γνώρισε τρεις γυναίκες με τις οποίες βρέθηκε πολύ γρήγορα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε. Γιατί; Διότι διαπίστωσε στην πορεία πως πρόκειται για τραβεστί. Έτσι, προσπάθησε να βγει από τη δύσκολη θέση προσφέροντας από 600 δολάρια στην καθεμία. Μόνο που η τρίτη της παρέας φέρεται να του ζήτησε 30.000 δολάρια για να μην ανοίξει το στοματάκι της. Ο ποδοσφαιριστής έκανε μήνυση στην αστυνομία για εκβιασμό και το μαντάτο έκανε το γύρο του κόσμου.

Σαρκοζί και Μπρούνι
Μετά από πολλά ταξίδια και αρκετό κυνηγητό με τους παπαράτσι ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί αποφάσισε τελικά να το πάρει το κορίτσι (λέγε με Κάρλα Μπρούνι). Το ευτυχές γεγονός πραγματοποιήθηκε πέντε μήνες μετά από το διαζύγιό του με μια διακριτική τελετή στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων. Η τελετή διήρκεσε 20 λεπτά και έγινε σε ένα από τα σαλόνια του πρώτου ορόφου, παρουσία περίπου 20 ατόμων, φίλων και στενών συγγενών των νεονύμφων. Ο Σαρκοζί είναι ο πρώτος πρόεδρος που παντρεύτηκε σταρ της σόουμπιζ. Εξ ου και το έντονο ενδιαφέρον των ταμπλόιντ και όχι μόνο εφημερίδων.

Η Μαντόνα, ο Γκάι και ο Άλεξ
Αυτό το διαζύγιο δεν το περίμενε κανείς (λέμε τώρα). Η αγέραστη «βασίλισσα της ποπ» αποφάσισε μετά από εφτά χρόνια γάμου να στείλει το γνωστό και ταλαντούχο σκηνοθέτη από κει που της ήρθε. Φυσικά, η Μαντόνα εξακολούθησε να απασχολεί τον Τύπο και μετά το διαζύγιό της, αφού οι φήμες που τη θέλουν να συναντιέται κρυφά με τον παντρεμένο παίκτη του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι πλέον πέρα για πέρα αληθινές. Βέβαια, κάποιες άλλες φήμες λένε ότι και αυτή η σχέση έχει ήδη ρίξει τίτλους τέλους.