Π. Μαλιωτάκη: "Δεν κρατάω κακία στην Αγγελική"

07.01.2009
Αν και ακόμη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το χαμό του πρώην συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη, η Πόπη Μαλιωτάκη προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος, ενώ υπογραμμίζει ότι θέλει τα παιδιά του Μπάμπη να είναι αγαπημένα.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Αν και ακόμη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το χαμό του πρώην συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη, η Πόπη Μαλιωτάκη προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος, ενώ υπογραμμίζει ότι θέλει τα παιδιά του Μπάμπη να είναι αγαπημένα. Με πόνο ψυχής έκανε πρεμιέρα η Πόπη Μαλιωτάκη σε νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστείων. «Μπορεί να υποφέρω πραγματικά για το χαμό του Μπάμπη, όμως πρέπει να δουλέψω για να επιβιώσω και, το κυριότερο, να ζήσω το παιδί μου», μας είπε εμφανώς συγκινημένη η τραγουδίστρια λίγο πριν ανέβει στην πίστα. Η Πόπη Μαλιωτάκη παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό του συζύγου της και όπως η ίδια λέει: «Τα Χριστούγεννα θα είναι μαύρα και για μένα και για τον Βασίλη». Στο πλευρό της όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι αγαπημένοι της φίλοι και ο συνεργάτης της Παναγιώτης Μελάς, προσπαθώντας όλοι μαζί να την κάνουν να νιώσει λίγο καλύτερα. Μάλιστα, την προπαραμονή των Χριστουγέννων και λίγο πριν ανέβει στην πίστα η Πόπη αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με τάσεις λιποθυμίας. Βρήκε το κουράγιο όμως και τελικά τραγούδησε για να διασκεδάσει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Η τραγουδίστρια θέλοντας επίσης να κλείσει τους λογαριασμούς και τις υποθέσεις με τα παλιά κάνει αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ μια δήλωση που θα συζητηθεί: «Τον πόνο και τη θλίψη που πέρασα τα προηγούμενα χρόνια τα βάζω στην άκρη. Δεν κρατάω καμία κακία στην Αγγελική Ηλιάδη, γιατί πάνω απ όλα θέλω να είναι μονιασμένα τα αδέρφια. Είμαι σίγουρη πως και ο Μπάμπης από εκεί ψηλά που μας βλέπει αυτό θέλει».

Το μόνο που απασχολεί τώρα την Πόπη είναι ο μονάκριβος γιος της Βασίλης, τον οποίο ο Μπάμπης Λαζαρίδης υπεραγαπούσε. Τις ώρες που δεν βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο φροντίζει να είναι συνέχεια με τον μικρό, ο οποίος βέβαια ακόμη δεν μπορεί ακριβώς να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της απώλειας.