Άρης Σοϊλέδης: Αν σας έβριζε η κοπέλα σας πώς θα αντιδρούσατε; Δείτε... Epic

22.10.2024
Άρης Σοϊλέδης: Αν σας έβριζε η κοπέλα σας πώς θα αντιδρούσατε; Δείτε... Epic
Το λες και παρακινδυνευμένο το πείραμα....

Ένα διαφορετικό TikTok έκανε η Μαριλίνα Κυπαρίσση μέσα στο αυτοκίνητο του Άρη Σοϊλέδη. Η Μαριλίνα τον έβρισε ξανφικά και χωρίς λόγο -βαριά βρισιά- για να δει και να καταγράψει πω΄ς θα αντιδράσει.

Το σοκ στο πρόσωπό του την ώρα που γυρίζει την κάμερα προς το μέρος του και καταγράφει όλες τις αντιδράσεις του αφού του έχει πετάξει τα "βαριά γαλλικά" είναι κυριολεκτικά όλα τα λεφτά. Αφού δεν έπαθε συμφόρηση, πάλι καλά.

Η ίδια πάντως δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο με τον Άρη Σοϊλέδη να μένει πολλά δευτερόλεπτα "παγωτό" και βλέποντάς την να ξεκαρδίζεται να ρωτάει ενοχλημένος αν αυτό τώρα είναι πλάκα. "Τι είπες τώρα; Γελάω εγώ...." της λέει με τη Μαριλίνα να λιώνει στα γέλια.

Για εκείνη -και για εμάς λίγο- σίγουρα ήταν πλάκα. Για τον ίδιον μάλλον όχι, τουλάχιστον στο άμεσο χρονικό πλαίσιο. Μετά το σοκ μπορεί κι εκείνος να γέλασε τελικά.

@marilina_kyparissi Βρίστε ελεύθερα😂😂😂😂@Aris Soiledis #vristeelefthera #couple #funn #fyp #fy #mpesfypgamw #viral #newtrend #funnyvideo #greektiktok ♬ Awkward Situations - Eitan Epstein Music

Τελευταία τροποποίηση στις 22.10.2024 - 08:56