Παγώνη για τον Κόκοτα: «Κλαίει όταν του βάζουν τραγούδια του και τη φωνή της κόρης του»

18.10.2024
Παγώνη για τον Κόκοτα: «Κλαίει όταν του βάζουν τραγούδια του και τη φωνή της κόρης του»
Papadakis Press
Εξίμισι μήνες μετά το έμφραγμα και την ανακοπή υπάρχουν θετικά σημάδια

Με αργά βήματα και χωρίς να έχει υπάρξει καμιά θεαματική βελτίωση ως τώρα συνεχίζεται η νοσηλεία του Δημήτρη Κόκοτα στη ΜΑΦ του Νοσοκομείου Γεννηματάς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μέχρι στιγμής δεν έχει ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον αλλά όπως έχουμε μάθει και εμείς, οι εξετάσεις του είναι καθαρές, τα φάρμακα που τον κρατούσαν σε μια βυθιότητα έχουν πλέον κοπεί και τόσο οι γιατροί, όσο και η οικογένειά του αναμένουν με αγωνία την εξέλιξή του από εδώ και πέρα, όταν πια «καθαρίσει» ο οργανισμός του και από τα βαριά φαρμακευτική αγωγή που του έδιναν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Ματίνα Παγώνη πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου βγήκε για να μιλήσει για την έξοδο της Μαρινέλλας από την ενταική αλλά ρωτήθηκε και για τον Δημήτρη Κόκοτα και έκανε μια αποκάλυψη που συγκλονίζει:

«Είναι πάνω από 6 μήνες πια, είναι σταθερός και υπάρχει και κάτι τον τελευταίο καιρό. Αρχίζει και συγκινείται, κλαίει, ειδικά αν είναι κάτι από το παιδί του. Αυτό το παρακολουθούν οι γιατροί, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλά είναι κάτι καλό. Θέλει ακόμη χρόνο. Κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του, όταν του βάζουν κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του», είπε η κυρία Παγώνη.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 13:52