Μαρία Αντωνά: «Δεν έχω την πολυτέλεια να μπω σε ένα άλλο mood»

18.10.2024
Μαρία Αντωνά: «Δεν έχω την πολυτέλεια να μπω σε ένα άλλο mood»
Η μουσική παραγωγός και Dj, επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της μόλις στα 57 της χρόνια, έκανε χθες η Μαρία Αντωνά.

Και δεν ήταν μια κοσμική εμφάνιση. Ήταν μια επαγγελματική. Η Μαρία Αντωνά είχε αναλάβει να παίξει μουσική στο μεγάλο event των εταιρειών της πετυχημένης επιχειρηματία Νατάσσας Αποστολοπούλου που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα Dress2Undress και τα Skin4Sin στηρίζουν το έργο του Κέντρου Ειδικής εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντες».

Και μίλησε στην ίδια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την εκδήλωση.

«Η δουλειά είναι και τρόπος διαφυγής αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν το περιθώριο και την πολυτέλεια να μπούνε σε ένα άλλο μουντ. Εγώ δεν την έχω αυτή την πολυτέλεια. Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι αρκετά σκληρά» είπε η Μαρία Αντωνά και συνέχισε:

«Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα της μητέρας μου, το ότι την είδα σε μία κατάσταση αρκετά δύσκολη. Και πόσο μάλλον όταν κατέληξα να τη βλέπω έτσι όπως την είδα. Νομίζω πως είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

-Πιστεύεις πως αγνόησε το πρόβλημα;

«Δε νομίζω ότι το αγνόησε. Νομίζω ότι δεν εστίασε στο πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα. Θεώρησε ότι ήταν απλά μία ενόχληση με κάποια δέκατα πυρετού και τελικά είχε αυτή την πολύ άσχημη εξέλιξη».

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 14:52