Αλέξανδρος Παρθένης: Ο παραμυθένιος γάμος του στη Μονεμβασιά με την Βιβή Κωστοπούλου (φωτο-βίντεο)

04.09.2024
Αλέξανδρος Παρθένης: Ο παραμυθένιος γάμος του στη Μονεμβασιά με την Βιβή Κωστοπούλου (φωτο-βίντεο)
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για το ζευγάρι

Μετά από 8 χρόνια σχέση ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου γνωστή αρχιτέκτονας παντρεύτηκαν το Σάββατο στη Μονεμβασιά.

Την είδηση του γάμου τους δημοσιοποίησαν οι ίδιοι με δύο τρυφερές φωτογραφίες μετά την τελετή.

ALEXANDROS_PARTHENIS_KAI_VIVI_KWSTOPOULOU_GAMOS_1_1c376.jpg

Όμως η νύφη δημοσιοποίησε και ένα βίντεο από όλη την προετοιμασία της, την άφιξή της στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, την έξοδό τους ως παντρεμένο ζευγάρι αλλά και το γλέντι που ακολούθησε με τους δυο τους να χορεύουν αγκαλιασμένοι με τα δύο παιδιά της τρισευτυχισμένοι.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης το 2021 σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Pop Up» -της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha τότα- είχε αποκαλύψει ότι συνεργάζεται με τη σύντροφό του στο τεχνικό γραφείο το οποίο διατηρεί εκείνη. «Η συνεργασία αυτή με τη σύντροφό μου, δεν μου στερεί τη δυνατότητα να κάνω και κάτι άλλο. Τα ωράρια στα οποία συνεργάζομαι με την εταιρεία της είναι τέτοια που δεν θα μου αποτρέψουν τη δυνατότητα αν μου γίνει κάποια πρόταση να τη συζητήσω», εξήγησε ο Αλέξανδρος Παρθένης. Ενώ όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου (υπήρξε παντρεμένος με την Κατερίνα Θάνου από το 2012 ως το 2016) είχε πει:
«Σκέφτομαι ότι είμαι ευτυχισμένος. Σκέφτομαι ότι είμαι ολοκληρωμένος. Η σύντροφός μου έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της και τα αγαπώ πολύ και νομίζω ότι κι αυτά με αγαπούν. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, μένουμε μαζί με τη σύντροφό μου και τα παιδιά της. Για μένα είναι τα δικά μου τα παιδιά, έτσι τα νιώθω. Θέλω να πηγαίνουν καλά, τα νοιάζομαι. Αν με ρωτάς βιολογικά αν ήθελα να έχω ένα παιδί, όχι δεν θα ήθελα»

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2024 - 18:27