Josephine: Δυο τούρτες και μια αγκαλιά από τον Νίνο για τα γενέθλιά της

23.08.2024
Josephine: Δυο τούρτες και μια αγκαλιά από τον Νίνο για τα γενέθλιά της
Τα πόσα έκλεισε;

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Josephine Wendel, κλείνοντας τα 34 της χρόνια και φυσικά το γιόρτασε με πολύ δικούς της ανθρώπους και τον σύντροφό της Νίνο Ξυπολητά με τον οποίον μετά τη μικρή κρίση που πέρασαν την άνοιξη, είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Εκείνος μάλιστα με το που ξεκίνησε η μέρα των γενεθλίων της, της έκανε και μια έκπληξη με μια τούρτα πριβέ που την ξάφνιασε και την έκανε να χαρεί πολύ. Γιατί τελικά τα απλά είναι τα πιο ωραία.

JOSEPHINE_dyo_tourtes_mia_agkalia_6_f9cab.jpg

Χθες το βράδυ όμως, ντύθηκαν στολίστηκαν και βγήκαν να γιορτάσουν τα γενέθλιά της πιο επίσημα με τις κολλητές της και τους πιο δικούς της ανθρώπους γύρω της.

Η Jessica Josephine Wendel γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα ελληνικής καταγωγής και Γερμανό πατέρα. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο. Μετά το σχολείο, σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree College) και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο YouTube όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών. Μέχρι που γνω΄ρισε τον Γιώργο Αρσενάκο και από εκεί και πέρα ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια μεγάλη επιτυχία. ΚΙ έχει πολλά πράγματα να γιορτάσει και αυτή τη χρονιά αφού όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Στο δημόσιο πάρτι η τούρτα ήταν καρδιά και το κεράκι μόλις ένα. Η αγκαλιές του Νίνο όμως και των φίλων της πολλές. Έναν χρόνο πιο σοφή, καλύτερη κι ευλογημένη, έγραψε η ίδια στο ποστ που έκανε.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.08.2024 - 14:00