Χριστίνα Μπόμπα: 12 μέρες ταξίδι με τις δίδυμες, πήρε όλο το σπίτι

17.08.2024
Χριστίνα Μπόμπα: 12 μέρες ταξίδι με τις δίδυμες, πήρε όλο το σπίτι
Οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην Αφρική για γυρίσματα και η Χριστίνα Μπόμπα πίσω με τις δίδυμες κόρες τους. Και δηλώνει δημόσια οτι της λείπει. Λογικό. Για να την λείπει λιγο λιγότερο κανόνισε να πάει ταξίδι στο εξωτερικό με όλη του την οικογένεια.

Μπορεί να μην έχει τον Σάκη δίπλα της, έχει όμως τη μητέρα του και την αδερφή του και φυσικά τις κόρες τους Φιλίππα και Αριάνα. Στη Νορβηγία βρίσκονται από προχθές και θα παραμείνουν για 12 μέρες μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάμεσα στο Όσλο και το Μπέργκεν -για να επισκεφθούν και τα Φιορδ- και ευτυχώς μετά την πρώτη μέρα της άφιξης που έβρεχε ασταμάτητα χθες ο καιρός ήταν πολύ καλός.

WhatsApp_Image_2024-08-17_at_02.07.54_0e113.jpeg

Εκτός από τη φωτογραφία τους στο αεροδρόμιο λίγο πριν ταξιδέψουν η Χριστίνα μας έδειξε κι ένα μικρό κλιπ από το πακετάρισμα που έκανε για το ταξίδι για ότι ενδεχομένως θα χρειαζόντουσαν οι δίδυμες μαζί τους. Βαλίτσες για 2 τρίχρονα για 12 μέρες! Ούτε στον εχθρό μας. Το σπίτι θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Ειλικρινά τη λυπηθήκαμε.

Και παρά το τόσο πακετάρισμα και κουβάλημα χρειάστηκε να βγει μέσα στη βροχή το πρώτο βράδυ που έφτασαν να βρει γάλα για τις πιτσιρίκες. Γιατί αυτό δεν το πήρε μαζί της.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2024 - 12:18