Αθηνά Οικονομάκου- Bruno Cerella: Αχώριστοι, από την Ίμπιζα στη Χίο

05.08.2024
Αθηνά Οικονομάκου- Bruno Cerella: Αχώριστοι, από την Ίμπιζα στη Χίο
Άλλος για Χίο τράβηξε, πήγε!

Έχουν να μαζέψουν πολλά μίλλια με τις πτήσεις που κάνουν για να είναι μαζί η Αθηνά Οικονομάκου με τον Bruno Cerella. Πέρα από το Αθήνα-Μιλάνο που το έχουν κάνει Κολλιάτσου- Παγκράτι, λόγω και του καλοκαιριού πετάγονται σε διάφορα μέρη για διακοπές.

Η επιστροφή από την Ίμπιζα, όπου γιόρτασαν τα γενέθλιά του με σούπερ πάρτι και στενούς του φίλους τους έφερε στην Ελλάδα και αυτή τη φορά σε προορισμό έκπληξη που κανόνισε η Αθηνά για τους δυο τους. Όπως είχε κανονίσει και την Τζια (μία του και μία της το πάνε). Που πήγαν;

Στο Βόρειο Αιγαίο, στην πανέμορφη Χίο γνωρίζοντας αυτό το πανέμορφο νησί με τις πολλές ομορφιές. "Οι εκπλήξεις είναι πάντα ωραίες και όταν τις οργανώνει η Νανά ακόμα ωραιότερες" έγραψε ο Bruno ποζάροντας στην πισίνα με μια ανθοδέσμη (όχι δεν την πήρε, ήταν το welcome του ξενοδοχείου στην Αθηνά, αλλά την έκαναν prop φωτογράφησης).

Αν και μένουν κοντά στο κέντρο της πόλης χθες το βράδυ επισκέφθηκαν τη Νότια πλευρά του νησιού και τον παραδοσιακό μεσαιωνικό οικισμό των Μεστών. Ένα μοναδικό μέρος που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές με τους δυο τους να γυρνάνε στα στενά σοκάκια απολαμβάνοντας την ομορφιά αυτού του τόπου.

Και οι διακοπές τους συνεχίζονται και κάτι μας λέει πως μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι έχουμε να δούμε πολλούς προορισμούς ακόμα ειδικά αν συναγωνίζονται στις εκπλήξεις που κάνουν ο ένας στον άλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2024 - 03:49