Ο Νίκος Μουτσινάς απειλεί στο Μπαλί τον Κωνσταντίνο Δέδε με ασφαλιστικά μέτρα

05.08.2024
Ο Νίκος Μουτσινάς απειλεί στο Μπαλί τον Κωνσταντίνο Δέδε με ασφαλιστικά μέτρα
Άλλο ένα ταξίδι για τα travel buddies

Αυτή τη φορά δεν έχουν μαζί τους τη γνωστή παρέα της Κένυας. Σε αυτόν τον προορισμό ο Νίκος Μουτσινάς και ο Κωνσταντίνος Δέδες, είναι οι δυο τους.

Να μην ανησυχούν όμως γιατί αυτό το διάστημα στο Μπαλίβ βρίσκονται και πολλοί άλλοι και κοίτα να δεις μην πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον που στην Αθήνα μπορεί να μη βρεθούν και ποτέ. Μετρήστε: Παναγιώτης Ραφαηλίδης με Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Μηλιόγλου με την παρέα του, Λίλα Μπακλέση και μόλις επέστρεψε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Κόμβος το Μπαλί λέμε. Ε, από χθες εκεί βρίσκονται και οι δύο φίλοι που ειδικά αυτή τη χρονιά επιδίδονται σε ταξιδιωτικό ξεσάλωμα. Και φυσικά τα πειράγματα μεταξύ τους και σε αυτό το ταξίδι πέφτουν βροχή.

Η πρώτη τους ξενάγηση χθες σε μεγάλο ναό με τους δυο τους να φοράνε παραδοσιακά ρούχα και καπέλα, όλα τα λεφτά.

Screenshot 20240804 113137 Instagram 7ada0

Ακολούθησε χαλάρωση στην πισίνα και στη συνέχεια βόλτα σε πάρκο με μαϊμουδάκια όπου ο Νίκος Μουτσινάς δίνει ρέστα με τους διαλόγους που κάνει με ότι ζώο συναντάει.

Kαι ένα backstage βίντεο που τράβηξε ο Κωνσταντίνος Δέδες τον Νίκο Μουτσινά την ώρα που έβγαζε selfie χωρίς να το καταλάβει.

Ασφαλιστικά μέτρα, μίλησα ήδη με δικηγόρο, σε κλαίω Κώστα, του έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς κάνοντας φυσικά τρολάρισμα στον κολλητό του για το βίντεο που πόσταρε. Τρελό γέλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2024 - 04:00