Μαρία Ηλιάκη: Οι 3 κατηγορίες υπαλλήλων διοδίων και η 1 που λατρεύει

27.07.2024
Μαρία Ηλιάκη: Οι 3 κατηγορίες υπαλλήλων διοδίων και η 1 που λατρεύει
Καλοκαιρινά ταξίδια άφθονα και χρόνος για παρατήρηση

Όσοι δεν έχουν πάρει καράβια, τρένα και αεροπλάνα για να φύγουν για διακοπές, όλο και κάπου πάνε οδικώς. Ανάμεσά τους και η Μαρία Ηλιάκη που όπως η ίδια αποκάλυψε αυτό το διάστημα έχει χρειαστεί να κάνει πολλά οδικά ταξίδια.

Και ταξίδια θα πει διόδια. Άφθονοι οι σταθμοί προς όποια κατεύθυνση κι αν πας. Και φαίνεται πως η παρουσιάστρια ευχαριστιέται πολύ τη διαδικασία της συναλλαγής με τους υπαλλήλους των διοδίων, τη μικρή συνδιαλλαγή που έχει μαζί τους και συνηθίζει να τους παρατηρεί. Τα συμπεράσματά της από αυτή την παρατήρηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σε συνεχόμενα stories περιμένοντας να έρθει η ώρα να πάει σε ένα ραντεβού της γιατί είχε φτάσει πολύ νωρίτερα και περίμενε.

«Ελάτε να κάνουμε λίγο σουσου… Αυτές τις ημέρες έχω κάνει πολλά ταξίδια με το αυτοκίνητο για διάφορους λόγους. Σας έχω πει πόσο αγαπώ τα παιδιά που δουλεύουν στα διόδια; Εκτός του ότι βρίσκω αυτό που κάνουν πάρα πολύ δύσκολο. Να είσαι, συγκεντρωμένος με τα ρέστα, να κάνεις την ίδια κίνηση συνέχεια, κάπου δηλαδή τρελαίνεσαι, είναι και κάποιοι, η πλειοψηφία τους, είναι πολύ ωραίοι τύποι. Γιατί τους παρατηρώ και τους πιάνω και την κουβέντα –στους περισσότερους, νομίζω ότι είναι κυρίως άνθρωποι τριών κατηγοριών» άρχισε να λέει η Μαρία Ηλιάκη και συνέχισε:

«Η πρώτη κατηγορία είναι οι πολύ λουσάτες. Αυτές που είναι στην τρίχα, Πάντα με το κραγιόν τους με τα ωραία τους να νύχια τα περιποιημένα, μαλλιά ωραία φτιαγμένα, ωραίο ντύσιμο. Ότι ώρα και να τις πετύχεις είναι εκεί περιποιημένες και στητές. Καλημέρα σς, καλό σας ταξίδι… οι λουσάτες, έτσι τις λέω εγώ.

Η δεύτερη κατηγορία είναι κυρίως αγόρια έχω συναντήσει τέτοια… κοσμάρα. Μιλάνε δυνατά «Καλημέρα» σου πετάνε κι ένα «Ωραίος καιρός σήμερα ε;» μπορεί να σε ρωτήσουν και «Που πάτε;» και μιλάν έτσι δυνατά, έχουν αυτό το…τράβηγμα στη φωνή έχουν μία χαρά παραπάνω από το κανονικό και στη μεταδίδουν ρε παιδί μου.

Η τρίτη κατηγορία είναι η αγαπημένη μου, τις λατρεύω, τις λατρεύω αυτές, είναι κυρίως, 45-50+ μονίμως κουρασμένες που θα κάνουν και κάτι άλλο παράλληλα, μπορεί να κοιτάνε κάτι στο κινητό. Έχουν πάρα πολλά νεύρα, τις βλέπεις ρε παιδί μου έχουν νεύρα εκείνη την ώρα που σου δίνουν τα ρέστα ή το χαρτάκι- ευγενικές βέβαια- θα σου πουν ένα «Καλή συνέχεια, καλό ταξίδι» αλλά από πίσω το καταλαβαίνεις τι θέλουν να πούνε «Αϊ και σιχτίρ κούκλα μου» κάπως έτσι. Αυτές είναι οι αγαπημένες μου. Αυτές εγώ τις λατρεύω.
Αν μου έχει ξεφύγει κάποια κατηγορία την περιμένω ε;»

Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2024 - 23:10