Kourtney Kardashian: Έδωσε απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι ο γάμος της με τον Travis Barker ήταν fake

08.04.2022
Kourtney Kardashian: Έδωσε απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι ο γάμος της με τον Travis Barker ήταν fake
Οι Kardashians εμφανίστηκαν στο Jimmy Kimmel Live για να προωθήσουν το νέο τους σόου στο Hulu και η εμφάνισή τους έτυχε να έρθει λίγες μέρες μετά τον γάμο-έκπληξη της Kourtney Kardashian στο Λας Βέγκας με τον Travis Barker. Και φυσικά ο Jimmy είχε ερωτήσεις. Κυρίως για το αν ο γάμος ήταν νόμιμος ή όχι.

Μιλώντας στην Kourt ενώ η οικογένειά της καθόταν εκεί, ο Jimmy είπε «Νομίζω ότι είσαι η Kardashian της εβδομάδας αυτή την εβδομάδα επειδή προχώρησες και παντρεύτηκες fake. Αλλά δεν ξέραμε ότι ήταν ψεύτικος γάμος».

Εκείνη απάντησε γρήγορα, «Λοιπόν, δεν λέγεται ψεύτικος γάμος» και ο Jimmy είπε «Έτσι λέγεται».

Στη συνέχεια, η Kourtney διευκρίνισε «Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να πάρεις άδεια γάμου εκείνη την ώρα», εξηγώντας ότι έκανε ότι μπορούσε για να αποκτήσει μια: «Τους λέω, “Μου λέτε ψέματα;”. Ρωτήσαμε πέντε φορές, τι πρέπει να κάνουμε για να συμβεί αυτό. Ήταν 2 τα ξημερώματα και μας είπαν ότι άνοιγαν στις 8 το πρωί». Η Kourt πρόσθεσε ότι αυτή και ο Travis ήθελαν να παντρευτούν πραγματικά. «Μόλις το κάναμε ούτως ή άλλως, είναι αυτό που υπάρχει στην καρδιά».

H Kourt επιβεβαίωσε προηγουμένως μέσω του instagram ότι αυτή και ο Travis είχαν μόλις παντρευτεί για «εξάσκηση» μετά από εικασίες για το αν ο γάμος ήταν επίσημος ή όχι. «Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πολύ μακριά (Λας Βέγκας) στις 2 το πρωί, μετά από επική νύχτα και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ο όμορφος βασιλιάς της βγήκαν στο μοναδικό ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν Έλβις και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια). Η εξάσκηση το έκανε τέλειο».

Pete Davidson: Το σχόλιο της μητέρας του που δείχνει την επιθυμία της να κάνει παιδί ο γιος της με την Kim Kardashian