Γνωστό μοντέλο του GNTM δουλεύει στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση "για τα ένσημα"

08.04.2022
Γνωστό μοντέλο του GNTM δουλεύει στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση "για τα ένσημα"
Το μοντέλο που εγκατέλειψε τον χώρο της μόδας

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και χαρακτηριζόταν ως "η αγρότισσα", αποκάλυψε ότι δουλεύει σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και είναι τελείως αγνώριστη

"Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα", είπε η ίδια.

Σχετικά με το GNTM, είπε: "Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Καλό μου έκανε το GNTM γιατί καταρχάς πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα, μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με καμία έπαρση, είναι γεγονός".

Ξανά πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης - Η ανακοίνωσή του αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το χέρι της, η Μαρία Μιχαλοπούλου είπε: "Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από το φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω".