Η Kristen Stewart μιλά για τον ρόλο της Diana που αναλαμβάνει

13.10.2020
Η Kristen Stewart μιλά για τον ρόλο της Diana που αναλαμβάνει
Η Kristen Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στην επερχόμενη βιογραφία του Pablo Larraín με τίτλο Spencer.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο InStyle, η Stewart είπε ότι παραμένει επηρεασμένη από τις εικόνες της κηδείας της πριγκίπισσας Diana, τις οποίες παρακολούθησε ως παιδί.

«Η προφορά της ήταν χαρακτηριστική, γιατί οι άνθρωποι γνωρίζουν αυτή τη φωνή και ήταν τόσο διακριτική και ιδιαίτερη», πρόσθεσε. «Δουλεύω πάνω σε αυτό τώρα με τον δάσκαλο για τη διάλεκτο. Όσον αφορά στην έρευνα, έχω διαβάσει δυόμισι βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό πριν πάω να γυρίσω την ταινία.

Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που συνέβησαν ποτέ και δεν θέλω να παίξω απλώς τη Diana - θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα».

Αυτά είναι τα πρώτα σχόλια της Stewart πριν τα γυρίσματα της ταινίας Spencer, τα οποία θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021. Η ταινία είναι ένα άλλο κεφάλαιο σε μια σειρά από μη συμβατικές βιογραφίες του Larraín, συμπεριλαμβανομένων ταινιών όπως οι Jackie και Neruda για τη Jackie Kennedy και τον Pablo Neruda, αντίστοιχα.

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα είδος μιας ανεξέλεγκτης, ανοιχτής και οικείας ανταλλαγής που είχε με το κοινό, η οποία ήταν τόσο εντυπωσιακή για τους ανθρώπους που είχαν συνηθίσει σε ένα διαφορετικό είδος προσώπου για τη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε. «Δεν είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα. Πάντα πίστευα ότι αυτό το άτομο εκλάπη από εμάς και πάντα είχα μια περιέργεια γι 'αυτήν. Κάθε μέρα που ξεδιπλώνω αυτήν την ιστορία, τόσο πιο πολύ επενδύω συναισθηματικά».

«Η Kristen είναι μια από τις σπουδαίες ηθοποιούς σήμερα», δήλωσε ο Larraín νωρίτερα φέτος στο Deadline για τη Stewart. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Kristen μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι και πολύ μυστηριώδης και πολύ εύθραυστη και τελικά πολύ δυνατή, κάτι που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να τη σκεφτώ. Νομίζω ότι θα κάνει κάτι εκπληκτικό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Είναι αυτή η δύναμη της φύσης».

Εκτός από το να απεικονίσει το προφανές δράμα με τη βασιλική σχέση και τις ασφυκτικές πιέσεις κάτω από τα φώτα του Τύπου, η ταινία θα δώσει επίσης στην Stewart την ευκαιρία να μας ξαναθυμίσει μια σειρά από τις εμβληματικές εμφανίσεις της Diana τη δεκαετία του '90 – και εδώ είναι τέσσερα outfits που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε.