Luke Perry: Συγκινούν τα μηνύματα των συμπρωταγωνιστών του στο Beverly - Ιδιαίτερα η αποκάλυψη του Brian Austin Green

12.10.2020
Luke Perry: Συγκινούν τα μηνύματα των συμπρωταγωνιστών του στο Beverly - Ιδιαίτερα η αποκάλυψη του Brian Austin Green
Αν το νήμα της ζωής του δεν είχε κοπεί τόσο βίαια τον περσινό Μάρτιο, ο δημοφιλής ηθοποιός θα γιόρταζε τα 54α γενέθλιά του χθες, 11/10/2020. Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν.

Ενάμισης χρόνος πέρασε από τον θάνατό του και η αλήθεια είναι πως τόσο φίλοι, συγγενείς όσο και θαυμαστές δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο Luke Perry έχει φύγει από τη ζωή.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του Dylan McKay στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" πέθανε στις 4 Μαρτίου του 2019, μην έχοντας καταφέρει, στην ουσία, να αναρρώσει ποτέ από το εγκεφαλικό που είχε υποστεί λίγες μέρες νωρίτερα.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ βαριά για τους δικούς του ανθρώπους μερικοί εκ των οποίων επέλεξαν να τον τιμήσουν και διαδικτυακά. Οι περισσότεροι από τους συμπρωταγωνιστές (και φίλους, φυσικά) από τη σειρά, μοιράστηκαν φωτογραφίες και συναισθήματα μέσω social media.

Η Shanen Doherty, η οποία, για την ιστορία, βαδίζει τον δικό της "Γολγοθά" καθώς ο καρκίνος με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από μερικά χρόνια είναι ακόμη εδώ, μοιράστηκε μία φωτογραφία του Perry στα stories της, κοντά στην οποία έγραψε μόνο το όνομά του:

O Ian Ziering μοιράστηκε μία φωτογραφία όλης της αγοροπαρέας της σειράς με την εξής συγκινητική λεζάντα: "Όλοι αδέλφια από διαφορετικές μητέρες"

Η Jennie Garth μοιράστηκε μία (απρόμαυρη επίσης) φωτογραφία των δυο τους με τη λεζάντα "Για πάντα στην καρδιά μου".

forever in my heart

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on

Ο Brian Austin Green έκανε δύο αναρτήσεις με αφορμή την ημέρα αυτή. Στην πρώτη είδαμε μία κοινή τους φωτογραφία με τη λεζάντα "Ευτυχισμένα γενέθλια αδελφέ. Σ' αγαπάω".

Happy Birthday brother!! Love You ❤️

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on Oct 11, 2020 at 8:19am PDT

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η Green έκανε ακόμη μία ανάρτηση που "ράγισε" καρδιές. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε μια ξεχωριστή φωτογραφία και την ιστορία της.

"Αυτή ήταν η τελευταία φωτογαφία σου που μου έστειλες. Την έχω στην οθόνη κλειδώματος στο κινητό μου. Σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, όμως είναι βέβαιο ότι άγγιξες όποιον είχες γνωρίσει. Σ' αγαπάω αδελφέ και μου λείπεις".