Κατερίνα Καραβάτου: Οι νέες φωτογραφίες των παιδιών της είναι απίθανες

27.07.2020
Κατερίνα Καραβάτου: Οι νέες φωτογραφίες των παιδιών της είναι απίθανες
Το άλμπουμ των διακοπών της οικογένειας Καραβάτου-Κατσούλη γεμίζει με πανέμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, την Αέλια και τον Αρίωνα και μοιράζεται εικόνες στα social media.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ξεκίνησε με μια φωτογραφία της κόρης της, γράφοντας στη λεζάντα μόνο το hashtag με το όνομά της:

Και αμέσως μετά, θέλησε να ισορροπήσει τις αναρήσεις προσθέτοντας μία φωτογραφία του Αρίωνα, την οποία συνόδευσε με περισσότερα λόγια:

"Και καθώς κάθομαι αργά το βράδυ βλέποντας τις φωτογραφίες της μέρας - υποθέτω έτσι μπορεί να κάνετε κι εσείς - μ έπιασε να ποστάρω και αυτή. Ίσως επειδή έβαλα προηγουμένως μια της Αέλιας. Ίσως επειδή τον βλέπω και δεν τον χορταίνω. Ίσως επειδή έχουν πια κοιμηθεί κι έχω την πολυτέλεια να ξανασκεφτώ το πρωινό μπουγέλο. Ίσως γιατί απλώς έτσι αισθάνομαι ότι θα ήθελα να μου/μας πω καληνύχτα: με μια άγρια χαρά κι ελπίδα για το μέλλον. #Αρίωνας", έγραψε και ιδού:

Και στα stories της όμως είδαμε μερικές ακόμη όμορφες φωτογραφίες και τις μοιραζόμαστε κι εμείς, εστιάζοντας στον "πόλεμο" που "άνοιξαν" οικογενειακώς με... νερόμπαλες!!!