Ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε 80 ετών: Οι φωτογραφίες με τις "γυναίκες" του ήταν διαφορετικές φέτος

27.07.2020
Ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε 80 ετών: Οι φωτογραφίες με τις "γυναίκες" του ήταν διαφορετικές φέτος
Σημαδιακά τα φετινά γενέθλια για τον θρυλικό έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος μοιράστηκε δυο γλυκύτατες φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του.

80 χρόνια ζωής συμπλήρωσε χθες (29/7/2020) ο Τόλης Βοσκόπουλος και τα γιόρτασε έχοντας στον πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Άντζελα Γκερέκου, και την κόρη τους, Μαρία (αν και από... απόσταση!)

Χαμογελαστός, ο ζωντανός θρύλος της ελληνικής μουσικής, ποζάρει στην αγκαλιά της γυναίκας του ενώ η κόρη του "είναι μαζί" τους μέσω βιντοκλήσης, όπως βλέπουμε και όπως εξηγεί και ο ίδιος στη λεζάντα:

"Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα! Τι καλύτερο από αυτό.. (Με την Μαρία βιντεοκλήση).. Κι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία κι αγαπη! ", γράφει ο Τόλης και ιδού:

Τη μία από τις δυο φωτογραφίες που επέλεξε να μοιραστεί ο Τόλης, μοιράστηκε και στον δικό της λογαριασμό η Άντζελα Γκερέκου με μία γλυκιά ευχή και πολλά hashtags στη λεζάντα:

"Happy happy birthday our beloved!!!🌹❤️ #TolisVoskopoulos #AngelaGerekou #love #unique #artist #star ⭐ #family #hapiness #strength #succes🙏"

Χρόνια πολλά κι από εμάς!