Τζούλια Ρόμπερτς: Τα 50 δεν με φοβίζουν (vds)

07.04.2017
Τον Οκτώβριο η διάσημη σταρ κλείνει μισό αιώνα ζωής, εντούτοις αυτό δεν φαίνεται να την τρομάζει αφού όπως λέει με χιούμορ, δεν έχει και άλλη επιλογή!

Η Τζούλια Ρόμπερτς ενσάρκωνε πάντα την χαριτωμένη νεαρή, αυτή που κάθε άντρας θα ήθελε δίπλα του και κάθε γυναίκα θα επιθυμούσε για φίλη της. Όπως όλοι μας πάντως μεγάλωσε αλλά σε αντίθεση με πολλές άλλες συναδέλφους της αντιμετώπισε το πέρασμα του χρόνου με χιούμορ και σοβαρότητα επιλέγοντας ρόλους διαφορετικούς από ότι την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «CBS This Morning» όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που τον Οκτώβρη κλείνει τα 50, η σταρ απάντησε ότι «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και ότι δεν μπορώ να την σταματήσω. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν έχω καμιά άλλη επιλογή από το να γίνω 50, οπότε... θα γίνω 50» απάντησε με χιούμορ. Επίσης είπε ότι δεν έχει μετανιώσει ποτέ για πράγματα του παρελθόντος ούτε την έχουν πιάσει ανασφάλειες: «Αυτό βέβαια νομίζω ότι έχει περισσότερο να κάνει με το να είσαι κατασταλαγμένος και ευτυχισμένος, αλλά... έχω καθρέφτη στο μπάνιο μου. Κάποιες φορές το μόνο που θέλω είναι μια πολύ σφιχτή αλογοουρά», αστειεύτηκε η σταρ για τις αλλαγές που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου. Αν θέλεις μπορείς να δεις όλη τη συνέντευξη εδώ: