Ειρήνη Κολιδά: Το μήνυμα που στέλνει από τον Άγιο Δομίνικο

07.04.2017
Το Survivor συνεχίζεται στην εξωτική Καραϊβική και ενώ ένας ακόμη παίκτης των Μαχητών έφυγε χθες από το παιχνίδι η Ειρήνη δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα.

Η Ειρήνη Κολιδά, ένα από τα φαβορί για την τελική νίκη στο παιχνίδι επέλεξε να αποχωρήσει ύστερα από τον τραυματισμό της κατά τη διάρκεια αυτοκινητιστικού ατυχήματος που είχαν την περαμένη εβδομάδα. Ακόμη όμως βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Γιατί;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φιτάξε καφέ να στα πω» η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Ειρήνη, την οποία γνωρίζει προσωπικά και τη ρώτησε τι συμβαίνει και πότε θα γυρίσει.

«Έστειλα μήνυμα στο Facebook και μου απάντησε περίπου στις 2 τα ξημερώματα -με τη διαφορά ώρας. Μου είπε ότι είναι πολύ καλύτερα και γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα. Δεν μου απάντησε όμως για το πότε θα γυρίσει», είπε η πανελίστρια της εκπομπής τονίζοντας βέβαια ότι προφανώς υπάρχουν δεσμεύσεις από την παραγωγή για το τι μπορεί να πει κανείς δημόσια.

Ο άλλος πανελίστας της εκπομπής όμως, Μαρίνος Βυθούλκας, τηλεφώνησε στη μητέρα της Ειρήνης Κολιδά, η οποία αποκάλυψε ότι ενώ ήταν να επιστρέψει εδώ και μέρες η κόρη της, λένε ότι δεν βρίσκουν εισιτήρια και γι' αυτό δεν έχει γυρίσει πίσω.

«Δεν μιλάμε συχνά με την Ειρήνη, μόνο με μηνύματα», αποκάλυψε η μητέρα της Ειρήνης ενώ όπως συμπλήρωσε ο Βυθούλκας εκείνη την περιμένει με αγωνία μαζί με τον γιο της.