"50 αποχρώσεις του γκρι": Ο Τζέιμι Ντόρναν μιλά ανοιχτά για την αντικατάστασή του [vds]

07.11.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον ήταν πρόσφατα ο πρωταγωνιστής των δημοφιλών ταινιών και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον αντικαταστάτη του.

Ο Τζέιμι Ντόρναν ενσάρκωσε τον "σκοτεινό" Κρίστιαν Γκρέι στην ταινία "50 αποχρώσεις του γκρι" που προβλήθηκε πριν από δυο χρόνια αλλά και στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, "50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι" που ακόμη δεν έχει παιχτεί στους κινηματογράφους. Στο πλευρό του η Ντακότα Τζόνσον ως το αντικείμενο του πόθου του, "Ναστάζια Στιλ".

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τον ρωτήσει ανοιχτά σχετικά με την αντικατάστασή του -από συγκεκριμένο ηθοποιό μάλιστα- και εκείνος απάντησε το ίδιο ανοιχτά.

"Άκουσα ότι ο Ίαν Σόμερχάλντερ [φωτό επάνω] θα σε αντικαταστήσει στην επόμενη ταινία. Ξέρεις κάτι γι' αυτό; Είναι αλήθεια;", ρώτησε τον Ντόρναν ο Φάλον και εκείνος απάντησε ως εξής.

"Όχι, δεν ξέρω. Αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτούς, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε ήδη γυρίσει δυο ταινίες. Θα ήταν ένα ακριβό λάθος... Όμως καλή τύχη του εύχομαι. Θα είναι απίθανος",

Ιδού και το βίντεο: