Στην Ιαπωνία βρίσκονται ο Θάνος Κιούσης και η σύζυγός του, Ιωάννα Γραμματικού σε ένα ταξίδι εμπειρία για να γνωρίσουν την Άπω Ανατολή.
Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο παρουσιαστής του 5x5 δεν βρέθηκε στην κοπή της πίτας του ΑΝΤ1.
Ο Θάνος ανέβασε φωτογραφίες από το Κιότο στις οποίες τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι ντυμένοι με τοπικές ενδυμασίες.
Και φυσικά τρολάρει την εμφάνισή του γράφοντας:
«Στην Ιαπωνία ένα σοφό ρητό λέει 猿も木から落ちる που σημαίνει "όταν περπατάς ξεκάλτσωτος μπορεί και να βρέξει". Αριγκάτο κοζαημάς #χραπ_τον_κανει_ο_καρχαρίας_στα_ανοιχτά_τσ_ιαπωνιας».
Μάλιστα ο παρουσιαστής ανέβασε βίντεο που δοκιμάζει τοπικές σπεσιαλιτέ όπως αυτή τη γιγάντια τηγανητή καραβίδα που σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε, την πάτησε φορτηγό!
Παρότι τα προηγούμενα χρόνια ως Τόνι Σφήνος δεν έκανε πολλές κοινές εμφανίσεις με τη σύζυγό του, από την εποχή που ανέλαβε ως Θάνος Κιούσης την παρουσίαση του 5x5 τους βλέπουμε περισσότερο μαζί.
Αυτός ήταν ίσως και ο λόγος που πολύς κόσμος πίστευε ότι έχουν χωρίσει.
Μιλώντας μάλιστα στους Weekenders είχε πει: «Μου είπε η γυναίκα μου, "κοίταξε τι βγάζει η Google. Αν γράψεις Κιούσης, μετά γράφει διαζύγιο". Είναι μία χαρά όλα. Δεν υπάρχει διαζύγιο παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα! Μία ωραία οικογένεια με δύο παιδάκια και πάρα πολύ καλά όλα.
Κάνουμε πολλή πλάκα μεταξύ μας σε βαθμό που εγώ δεν είμαι πια ο κακός – αυστηρός μπαμπάς. Όταν θέλω να σοβαρέψω, πλέον δεν περνά ο λόγος μου τόσο πολύ. Η σύζυγος είναι αυτή που σφραγίζει και βάζει τα όρια».