Άλλη μία συνέντευξη σε lifestyle εκπομπή και συγκεκριμένα το The 2night Show έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και απάντησε στη φήμη ότι έχει χωρίσει με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.
«Δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Τάιλερ. Ο χειρότερός μας καυγάς έχει διαρκέσει 12 ώρες. Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Μιλάμε για έναν άνθρωπο διαμάντι. Έχει σώσει τόσες ζωές στις ΜΕΘ, είναι τόσο γλυκός, βοηθάει τον κόσμο. Δεν χωρίζεις έναν τέτοιο άνθρωπο. Έχουμε πολύ καλή χημεία ούτως ή άλλως.
Στην αρχή με αγαπούσε για να μπλέξει έτσι αλλά μετά έχει αγαπήσει πολύ την Ελλάδα αλλά και οι δύο έχουμε αγαπήσει το ευρωπαϊκό όνειρο. Δεν συμφωνούμε με όσα γίνονται στις ΗΠΑ», είπε.
«Η πρώτη λέξη που έμαθε ο Τάιλερ ήταν "σταμάτα, Στέφανε"» είπε. «Όταν έχεις αφιερώσει 31 χρόνια να βρεις τον εαυτό σου, το να τον βρεις μαζί με τον άνθρωπό σου είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια» είπε ακόμα για τη σχέση του.
Για το θέμα της τεκνοθεσίας είπε: « Στην Ελλάδα πρέπει να υπάρξει πρόοδος σε αυτό το θέμα. Θέλω κάθε άνθρωπος να έχει την ευκαιρία να είναι χαρούμενος, όπως είναι. Προφανώς τον σύζυγό μου κι εμένα θα μας κάνει χαρούμενους κάποια στιγμή να προσθέσουμε μέλη στην οικογένειά μας. Μια οικογένεια δεν είναι τρία είναι και δύο άτομα. Είναι η ζωή του καθενός. Όλοι μας έχουμε διαφορετικό σημείο εκκίνησης. Πρέπει να είμαστε μια κοινωνία με περισσότερη ευαισθησία».
Όπως αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, στο σπίτι μαγειρεύουν και οι δύο, εκείνος βάζει πλυντήριο πιάτων και ο Τάιλερ πλυντήριο ρούχων. Όσο για το σιδέρωμα; Τα πουκάμισα πάνε όλα καθαριστήριο!