Στο στόχαστρο Καρύδη - Αθερίδης: «Ξεπουλάνε τη σχέση τους»

20.10.2016
Είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν δημόσια τη σχέση τους, απελευθερώθηκαν και από τότε κάνουν κοινές δηλώσεις, δίνουν συνεντεύξεις και φωτογραφίζονται αγκαλιά.

Ο ένας μιλάει ελεύθερα για τον άλλο με θαυμασμό, κάνουν απανωτές δημόσιες εμφανίσεις ενώ ήδη κυκλοφόρησε και η πρώτη κοινή τους φωτογράφηση στο κρεβάτι, στο περιοδικό Down Town - με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Το ψέμα» στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Την εν λόγω φωτογράφηση σχολίασε έντονα η ομάδα της εκπομπής «Το Πρω1νό» υπογραμμίζοντας ότι ενώ πριν απέφευγα τους πάντες και τα πάντα, τώρα το παρακάνουν.

«Συγγνώμη ρε παιδιά, αυτό το πράγμα δεν είναι ξεπούλημα της σχέσης ειδικά από δύο ανθρώπους, που δεν το έλεγαν, τώρα ο Θοδωρής φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη Σμαράγδα και φορά νεγκλιζέ…», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Σάσα Σταμάτη να συμφωνεί μαζί του.

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε - όπως πάντα - να ισορροπήσει την κουβέντα, αλλά μάταια.

Δείτε τι είπαν Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης για τη σχέση τους στο Down Town:

Ο Αθερίδης «στόλισε» - με την καλή έννοια - τη Σμαράγδα:

«Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει.»

Αλλά και η Σμαράγδα έδειξε πόσο θαυμάζει τον Θοδωρή:

«Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους.»