Καρφί για Καρύδη- Αθερίδη: «Αυτό δεν είναι ξεπούλημα της σχέσης τους;»

20.10.2016
Από τη στιγμή που η Σμαράγδα Καρύδη κι ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψαν τη σχέση τους δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας μιλάει για τον άλλο σε συνεντεύξεις , έχουν κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις και τώρα ήρθε η ώρα της κοινής τους φωτογράφισης.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στο κρεβάτι για λογαριασμό του περιοδικού DownTown κι έδωσε «την πιο αγαπησιάρικη συνέντευξή του» με αφορμή το γεγονός ότι συμπρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση, «Το ψέμα».

Ο Αθερίδης είπε τι σημαίνει για εκείνος η Σμαράγδα:

«Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει.»

Αλλά και η Σμαράγδα είπε τι είναι ο Θοδωρής για εκείνη:

«Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους.»

Η συνέντευξη, όμως, σχολιάστηκε στο «Πρωινό» με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να κάνει λόγο για ξεπούλημα της σχέσης.

«Συγγνώμη ρε παιδιά, αυτό το πράγμα δεν είναι ξεπούλημα της σχέσης ειδικά από δύο ανθρώπους, που δεν το έλεγαν, τώρα ο Θοδωρής φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη Σμαράγδα και φορά νεγκλιζέ…»

Σε αυτό συμφώνησε και η Σάσα Σταμάτη αν και πρόσθεσε πως ίσως έχει να κάνει και η χρονική στιγμή που αποφάσισαν να μιλήσουν ανοικτά για τη σχέση τους.