Μαριόν Κοτιγιάρ: Η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Πιτ- Τζολί έχει άρωμα... Γαλλικό

21.09.2016
Όλα δείχνουν πως η πανέμορφη γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ είναι τελικά το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, αλλά και η βασική αιτία του διαζυγίου τους.

Ο Μπραντ Πιτ μάλιστα είχε συνεργαστεί πρόσφατα με την Κοτιγιάρ στην ταινία World War II. Τότε είχαν ακουστεί έντονες φήμες πως οι δύο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στα γυρίσματα της ταινίας. Τραγική ειρωνία, αν σκεφτεί κανείς πως Πιτ- Τζολί είχαν επίσης ερωτευτεί σε γυρίσματα ταινίας.

Αίσθηση προκαλούν πληροφορίες πως η Αντζελίνα είχε τόσο θορυβηθεί τότε που είχε προσλάβει ακόμη και ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις τους! Ο ντετέκτιβ με τη σειρά του αποκάλυψε στη Τζολί πως ο Πιτ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ, έπαιρνε ναρκωτικά και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος και πως την απατούσε συστηματικά με την Κοτιγιάρ!

Μην μπορώντας να ανεχτεί όλα αυτά η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, καθώς και το αίτημα να πάρει την επιμέλεια -τη φυσική, και όχι τη νομική, όπως διευκρινίζεται- των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά.