Τι δήλωσε ο ατζέντης της Τζολί μετά τον χωρισμό! Υπάρχει προγαμιαίο συμφωνητικό;

21.09.2016
Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους με την πρώτη να έχει καταθέσει την περασμένη Δευτέρα αίτηση διαζυγίου εξ αιτίας αγεφύρωτων διαφορών και μετά τις δηλώσεις των δύο σταρ του Χόλιγουντ, ενδιαφέρον έχει να δούμε τι είπε και ο ατζέντης της Τζολί, Γκέγιερ Κοσίνσκι, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο E! News:

«Η Αντζελίνα θα κάνει ό,τι είναι προς το καλύτερο συμφέρον των παιδιών της. Ζητά όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι έχουν ανάγκη η προσωπική τους ζωή να γίνει σεβαστή αυτή τη στιγμή».

Μην ξεχνάμε ότι οι δύο πρώην σύντροφοι είναι μεταξύ των πλουσιότερων ηθοποιών παγκοσμίως με την περιουσία τους να εκτιμάται στα σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, καθόλου απορία δε μας προκαλεί το γεγονός ότι ο αμερικανικός Τύπος θέτει ήδη ερωτήματα σχετικά με το αν Τζολί και Πιτ είχαν συνάψει ένα προγαμιαίο συμφωνητικό γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι στα λεφτά γίνονται οι μεγάλες «σφαγές» όταν χωρίζει ένα (επώνυμο ή μη) ζευγάρι.

Και στην προκειμένή περίπτωση υπάρχουν και έξι παιδιά στη μέση...

Σύμφωνα με το RadarOnline λοιπόν Πιτ και Τζολί έχουν όντως υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο αν εκείνος την απατούσε όσο ήταν παντρεμένοι αυτό θα σήμαινε αυτόματα ότι η αποκλειστική διατροφή των παιδιών τους θα πήγαινε σε εκείνη. Με δεδομένο ότι αυτό ακριβώς ζητά η Αντζελίνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την έχει κάνει τη "στραβή" ο Μπραντ.