Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Βαθαίνει η κρίση στη σχέση τους;

20.07.2016
Σχεδόν πέντε χρόνια μετρά η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη και όλα αυτά τα χρόνια, ουκ ολίγες φορές έχουν χωρίσει το ζευγάρι ή κάνουν λόγο για σοβαρή κρίση.

Την περίοδο αυτή - μία δύσκολη πραγματικά για το ζευγάρι και κυρίως για τον τραγουδιστή, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για οικονομικές ατασθαλίες - νέα δημοσιεύματα κάνουν και πάλι λόγο για κρίση στη σχέση τους, που με τον καιρό όλο και βαθαίνει.

Αφορμή αυτή τη φορά για να φουντωσουν και πάλι οι φήμες, στάθηκαν οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού. Η Μακρυπούλια, έχει κιόλας ξεκινήσει μόνη τις διακοπές της στην Πάρο, ενώ στην πρόσφατη συναυλία του αγαπημένου της δεν ήταν εκεί, όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια! Γεγονός, που σχολιάστηκε από αρκετούς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης είναι ακόμα μαζί, όμως όπως όλα δείχνουν, αλλά και όπως μαρτυρούν οι κοντινοί τους άνθρωποι, η κρίση στη σχέση τους βαθαίνει όλο και περισσότερο. Βασική αιτία η κούραση από τα προβλήματα, που έχουν "σκάσει" το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, η ηθοποιός - σύμφωνα με το δημοσίευμα - θέλησε να χαλαρώσει και να ηρεμήσει στην Πάρο, απολαμβάνοντας τη συντροφια καλών της φίλων. Ο, δε, Χατζηγιάννης θέλησε να απομονωθεί από όλους - το συνηθίζει λένε όταν έχει προβλήματα - κάτι, όμως, που είναι κουραστικό για τους κοντινούς του ανθρώπους και δη για τη Ζέτα.

Όπως και να έχει, το ζευγάρι προσπαθεί να αποφορτιστεί από τα προβλήματα, που φέρνουν και πολλούς καβγάδες και να προστατέψει ετσι τη σχέση του.