Ο σεναριογράφος του «Ακάλυπτου» συγκλονίζει: «Έχω καρκίνο στον πνεύμονα»

20.07.2016
Είναι ένας πολυγραφότατος σεναριογράφος, που μεσουράνησε στην ιδιωτική τηλεόραση. Μια από τις επιτυχίες που έχει υπογράψει είναι η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» από την οποία ακόμα και σήμερα συζητιέται ο «Ακάλυπτος» - ρόλος που ταυτίστικε με τον Αντώνη Καφεντζόπουλο.

Ο Λευτέρης Καπώνης μίλησε για την περιπέτεια υγείας στη Freddo αποκαλύπτοντας πως δίνει εδώ και καιρό τη μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα. Τραγική σύμπτωση η διάγνωση έγινε την ημέρα που του προτάθηκε να ξεκινήσει το νέο κύκλο της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Όπως λέει πήγε για ρευματοειδή αρθρίτιδα και ο γιατρός εντόπισε τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης: Ο «Ακάλυπτος» επιστρέφει - Σπάνιες στιγμές από τα παρασκήνια [photos]

Ο Λευτέρης Καπώνης σε παλαιότερη συνέντευξή του στην «Espresso» είχε δηλώσει αδυναμία να αντεπεξέλθει στις πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις του. Κάποτε, έβγαζε τον μήνα αρκετές χιλιάδες ευρώ και πάντα πίστευε ότι θα είναι... του Αϊ-Γιαννιού. Αποτέλεσμα είναι σήμερα να δυσκολεύεται να πληρώσει ακόμα και τα δάνειά του: «Αν δεν είχα ανοίγματα από το παρελθόν με δάνεια και με την εφορία», είχε δηλώσει «θα ήταν όλα μια χαρά».