Ματσούκα: Θύελλα αντιδράσεων για την εικόνα της Παναγίας! [photo]

30.11.2015
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η... φαεινή ιδέα της Δήμητρας Ματσούκα να ανεβάσει στα social media ένα γλυπτό που απεικονίζει την Παναγία. Γιατί μπορεί η ηθοποιός βλέποντας το να γέλασε και να το βρήκε αστείο, δε συμμερίστηκαν, όμως, την "ευφορία" της και οι διαδικτυακοί της φίλοι!

Η φωτογραφία πο ανέβασε η Ματσούκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απεικονίζεται την Παναγία, της οποίας, όμως, η μορφή μοιάζει με αιδοίο!!! Ω ναι. Και η επίμαχη φωτογραφία έβγαλε στη Ματσούκα το χιούμορ από μέσα της. Όχι, όμως και στους followers της, που την έκραξαν άγρια, αναγκάζοντας την να απαντήσει, με επιθετικό θα λέγαμε τρόπο.

«Μαθήματα θρησκείας» ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία και οι φίλοι της την χαρακτήρισαν βλάσφημη. Και τότε η ίδια τους απάντησε:

«Η φωτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο) συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν».