Μέμος Μπεγνής: "Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μείνει για πάντα πιστός"

30.11.2015
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, όπου μίλησε για τον εαυτό του και τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του, αλλά και για παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με την μονογαμία που είχαν συζητηθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός θεωρεί πως σχετικά με τις προσωπικές σχέσεις, δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μείνει για πάντα πιστός στο σύντροφο του, αφού είναι κάτι που δε συμβαίνει στην υπόλοιπη φύση, με τα άλλα ζώα, όπως υποστήριξε ο ίδιος .

Επιπλέον, μίλησε για τον εαυτό, αποκαλύπτοντας ότι έχει κόψει το κάπνισμα και το κρέας και ζει απολύτως υγιεινά, κάτι που τον έχει κάνει και καλύτερο άνθρωπο. Οι αλλαγές αυτές, σε συνδυασμό με την αποχή του από την δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, τον έχουν ηρεμήσει και τον έχουν αλλάξει. Ο ίδιος παραδέχεται πως παλιότερα ήταν οξύθυμος και απόλυτος, προσέβαλε και πλήγωνε τους ανθρώπους, ενώ τώρα είναι διαλλακτικός και κατασταλαγμένος.

Ο Μέμος Μπεγνής, εξομολογήθηκε επίσης πως η μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησε στην πορεία του ήταν όταν συνειδητοποίησε πως όλα είναι εφήμερα και κανείς δε μπορεί να παραμείνει για πάντα στην κορυφή.