Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αποκαλύπτει τον τελευταίο διάλογο που είχε με τον Έλβις

02.11.2015
38 χρόνια μετά τον θάνατό του "Βασιλιά", η πρώην σύζυγός του θυμάται τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξαν. Και ήταν από το τηλέφωνο.

Η Πρισίλα (Priscilla) γνώρισε τον Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) το 1959, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 και εκείνος 10 χρόνια μεγαλύτερός της. Παντρεύτηκαν σχεδόν 8 χρόνια αργότερα και χώρισαν τέσσερα χρόνια πριν τον θανατό του. Σήμερα, στα 70 της χρόνια, η Πρισίλα Πρίσλεϊ θυμάται την τελευταία τους συζήτηση.

Μιλώντας στο σόου του Τζόναθαν Ρος, η 70χρονη Πρισίλα θυμήθηκε ότι η τελευταία φορά που μίλησε στον Έλβις ήταν λίγες μέρες πριν τον θάνατό του. Ό "Βασιλιάς" βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μέμφις στις 16 Αυγούστου 1977, από καρδιακή προσβολή. Λίγες ώρες αργότερα, επρόκειτο να ξεκινήσει νέα περιοδεία για την οποία, σύμφωνα με την Πρισίλα ήταν ενθουσιασμένος.

"Μιλήσαμε λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του. Τον ρώτησα αν είναι ΟΚ και εκείνος ήταν ενθουσιασμένος που θα ξεκινούσε την περιοδεία. Λάτρευε τη δουλειά του αλλά είχε ένα σωρό 'θέματα' εκείνο τον καιρό. Αποφάσεις που έπρεπε να πάρει. Δεν ήταν εύκολο".

Ο Ρος τη ρώτησε αν είχε αγωνίες για εκίνον και η Πρισίλα ξεκαθάρισε ότι "φυσικά, αλλά ο Έλβις δεν ήταν άνθρωπος που μπορούσε να του πεις τι να κάνει αν δεν το ηθελε".

Όταν πέθανε ο Πρίσλεϊ ήταν 42 χρονών.