Θεοδώρα Γλύξμπουργκ-Μάθιου Κουμάρ: To Pre-Wedding δείπνο των 250 καλεσμένων στο Βυζαντινό Μουσείο

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ-Μάθιου Κουμάρ: To Pre-Wedding δείπνο των 250 καλεσμένων στο Βυζαντινό Μουσείο
Papadakis Press/ Δημήτρης Πελέκης
Οι τριήμεροι εορτασμοί του γάμου τους ξεκίνησαν

Και σε κάποιους φαίνεται απίστευτο ότι μετά από δύο αναβολές, αρραβωνιασμένοι από το 2018 επιτέλους θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο άντρας της ζωής της γνωρίστηκαν το 2016 στο Los Angeles. Εκείνη εργαζόταν ως ηθοποιός κι εκείνος ήταν τότε ανερχόμενος δικηγόρος. Δύο χρόνια αργότερα η πρόταση γάμου γίνεται και το ευτυχισμένο ζευγάρι ανακοινώνει την πρώτη ημερομηνία του γάμου του τον Μάιο του 2020 και μάλιστα στις Σπέτσες, εκεί που είχε παντρευτεί και ο αδερφός της, Νικόλαος. Η πανδημία τους αλλάζει τα πάντα και ο γάμος αναβάλλεται.

Όταν οι περιορισμοί σταματούν και η κανονικότητα επιστρέφει η Θεοδώρα και ο Μάθιου ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν μέσα στο 2023 αυτή τη φορά επιλέγοντας το Πόρτο Χέλι –που είναι και η κατοικία της οικογένειας- για την τοποθεσία του γάμου.

Και πάλι όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζουν. Ο πατέρας της νύφης έναν μήνα σχεδόν μετά την ανακοίνωση αφήνει την τελευταία του πνοή στο θεραπευτήριο Υγεία και ο γάμος για άλλη μια φορά παγώνει επ’ αόριστον.

PRE_WEDDING_PARTY_THEODORA_GLYXBOURG_MATHEW_8_9d6c3.jpg

Όταν ανακοινώνουν για τρίτη φορά πως θα παντρευτούν στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη –όπως ακριβώς έκανε και ο αδερφός της Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ- όλοι περιμένουν να δουν αν αυτή τη φορά θα καταφέρουν επιτέλους να φτάσουν στην εκκλησία. Και ναι, είναι γεγονός. Αύριο στις 5:30 μετά από 8 χρόνια σχέσης και 6 αρραβώνα η Θεοδώρα και ο Μάθιου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην Μητρόπολη.

Εκεί που το 2003 ο πατέρας της στην πρώτη του επίσκεψη στην υπέροχη εκκλησία, μετά από τον Δεκέμβριο του 1967 είχε πει, αν βρει η Θεοδώρα ένα καλό άντρα ίσως να κάνουμε εδώ τον γάμο.

Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει φυσικά δεξίωση στο One and only Aesthesis όπου και την Κυριακή το μεσημέρι, μια μέρα δηλαδή μετά τον γάμο θα πραγματοποιηθεί Farewell Bruch.

Τόσο το νυφικό της, όσο και το ολόλευκο φόρεμα που φόρεσε η Θεοδώρα στο δείπνο υποδοχής των καλεσμένων τους στους κήπους του Βυζαντινού Μουσείου έχουν την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, όπως και το ρούχο που θα φορέσει η Άννα Μαρία.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ
Βασίλισσα Σοφία
Βασίλισσα Σοφία με την αδερφή της και την εγγονή της
Ο πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας
Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τ΄ζενη Οικονόμου
Παύλος και Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά τους
Φίλιππος με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ
Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη
Νικόλαος και Άννα Μαρία
Νικόλαος και Άννα Μαρία
Η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες και τα παιδιά τους

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2024 - 01:29