Αποκάλυψη: Όταν η σύζυγος Τζιτζικώστα «πετούσε» με... Γονίδη! [photos+vds]

06.10.2015
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας εκ των τεσσάρων διεκδικητών για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και από τα φαβορί της κούρσας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι για τον Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας λίγα γνωρίζουμε για τη ζωή του, πέρα από το ότι είναι παντρεμένος με μία εντυπωσιακή γυναίκα, την Ελεάνα Βλάχου.

Έλα, όμως, που η σύζυγος Τζιτζικώστα (και που ξέρεις, ίσως αύριο να είναι και η νέα «προεδρίνα») δεν είναι και τόσο… τυχαία και σίγουρα όχι τόσο άγνωστη! Η Βλάχου, η οποία παντρεύτηκε πέρυσι με τον Περιφερειάρχη σε κλειστό γάμο, πριν γνωρίσει το σύζυγο της, υπήρξε μοντέλο. Και μάλιστα συμμετείχε και σε βίντεο κλιπ του Σταμάτη Γονίδη.

Ήταν τέλη του 2003 όταν κάποιος γνωστός της την ενημέρωσε ότι ο Γονίδης αναζητά ένα μοντέλο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο νέο κομμάτι του «Έχω πετάξει μαζί σου», που αναμένεται να κάνει πάταγο. Όπως κι έκανε. Η Ελεάνα είπε αμέσως το «ναι» κι έτσι «πέταξε» μαζί με τον λαϊκό τραγουδιστή.

Όσοι γνωρίζουν την όμορφη κοπέλα από εκείνα τα χρόνια, μιλούν για «κορίτσι μάλαμα, απλό και προσιτό, με ήθος και βαθιές ευαισθησίες». Και τα χαρακτηριστικά αυτά φαίνεται ότι εντυπωσίασαν και το νεαρό πολιτικό, ο οποίος – όπως λένε – από τις αρχές κιόλας της γνωριμίας τους ήταν σίγουρος τόσο για τα αισθήματα του, όσο και ότι στο πρόσωπο της όμορφης γυμνάστριας και μοντέλου, βρήκε την ιδανική σύντροφο.