Κάρεϊ: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη φίλη του που αυτοκτόνησε

06.10.2015
Και ενώ τα νέα για τον θάνατο της Κατριόνα είναι ακόμη νωπά, οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με την ίδια και το τραγικό της τέλος δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Η Κατριόνα Γουάιτ (Cathriona White) βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία -χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη ιατροδικαστική αναφορά- ο θάνατός της οφείλεται σε υπερβολική δόση φαρμάκων που κατανάλωσε.

Η 28χρονη μακιγιέζ και ο 53χρονος Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) είχαν μια περίεργη σχέση με πολλά διαλείμματα και, όπως φαίνεται, σε αυτή τη φάση βρισκόταν σε ένα από αυτά. Είχαν χωρίσει μόλις πριν από λίγες μέρες.

Τώρα, και ενώ οι έρευνες για το ζήτημα ακόμη συνεχίζονται μαθαίνουμε μερικές τραγικές λεπτομέρειες.

Αφενός λοιπόν προκύπτει ότι το μοιραίο κοκτέιλ φαρμάκων που επέλεξε να πάρει ήταν όλα συνταγογραφημένα για τον Κάρεϊ, ενώ μαθαίνουμε ότι τη στιγμή του θανάτου της ήταν... παντρεμένη.

Φαίνεται πως όντως, διαζύγιο δεν είχε πάρει η άτυχη Ιρλανδή και ότι ο Τζιμ Κάρεϊ γνώριζε την κατάσταση. Επρόκειτο μαλιστα να πάρει διαζύγιο. Πράγμα όμως που δεν έγινε ποτέ και το τέλος γράφτηκε με αυτό τον σκληρό τρόπο.