Δεν θα πιστέψεις τι κόμμα ψηφίζει ο Γιώργος Μάγκας!

15.09.2015
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και το θερμόμετρο αρχίζει να «χτυπάει» κόκκινο. Και παρόλο που οι συνεχείς εκλογικές έχουν κουράσει μεγάλο μέρος του κόσμου, υπάρχουν κι εκείνοι που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την πολιτική και να ελπίζουν για κάτι καλύτερο.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος ο Μάγκας, ο γνωστός βιρτουόζος του κλαρίνου. Μάλιστα, αποκαλύπτει ποιο κόμμα θα ψηφίσει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και μια έκπληξη μάς την προκαλεί.

ΚΚΕ (το κόμμα σου λαέ) θα ψηφίσει ο «άρχοντας» των πανηγυριών και μέσα από τις σελίδες του ιστορικού Ριζοσπάστη εξηγεί το λόγο.

Με έκπληξη, λοιπόν, είδαμε στη στήλη του Ριζοσπάστη στην οποία άνθρωποι από το χώρο του Πολιτισμού, των Γραμμάτων, του Αθλητισμού, επιστήμονες, συνδικαλιστές, στρατιωτικοί εν αποστρατεία, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θα ρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη και τον Μάγκα να να εξηγεί τη δική του απόφαση.

«Τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν γίνει άνω - κάτω, με αυτούς που έχουν κυβερνήσει τόσα χρόνια. Αυτοί τρώνε και πίνουνε και ψαλιδίζουνε τις συντάξεις του κοσμάκη, πεινάνε τα παιδιά μας.

Πρέπει να αλλάξει. Να ανέβει και το ΚΚΕ... Δε μας έμεινε τίποτα άλλο. Θα δούμε άσπρη μέρα; Να μπορέσει να έρθει ο λαός στα ζύγια του...», αναφέρει χαρακτηριστικά.