Μπλεγμένη σε απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο η Ιρίνα Σάικ

05.06.2015
Μόνο "όμορφα" δεν είναι αυτά που δημοσιεύουν τα ισπανικά ΜΜΕ για την εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο και νυν του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Σάλος έχει προκληθεί σήμερα από δημοσίευμα του "Mundo Deportivo" που θέλει την Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) να είχε δεσμό με τον 79χρονο υπό παραίτηση πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ (Sepp Blatter).

"Οργιάζει" τις τελευταίες ώρες το ίντερνετ από τις φήμες που ρίχνουν φως στον μυστικό δεσμό του υπό παραίτηση πρόεδρο της FIFA και της 29χρονης ρωσίδας καλλονής.

Αν οι φήμες ευσταθούν η Ιρίνα δεν είναι η πρώτη νεαρή και όμορφη που έχει "πιαστεί" στα δίχτυα του ισχυρού άντρα του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν.

Η τελευταία πρόσφατη δημόσια συνάντηση Μπλάτερ και Σάικ ήταν στο περσινό γκαλά της FIFA, όπου παρεμπιπτόντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε ακόμη μια χρυσή μπάλα και ο πρόεδρος συνόδευε την κατά 28 χρόνια μικρότερή του Λίντα Μπάρας.

Για την ιστορία, υπογραμμίζουμε ότι η τελευταία του σύζυγος του Μπλάτερ, Γκρατσιέλα Μπάνκα, τον είχε χαρακτηρίσει "ψυχοπαθή", ενώ υπογραμμίζουμε ότι οι ισχυρισμοί δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί επισήμως.