Αλέξης Κούγιας - Νίκος Συρίγος: Άγριος καυγάς στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι»

21.09.2024
Αλέξης Κούγιας - Νίκος Συρίγος: Άγριος καυγάς στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι»
Papadakis Press
Άναψαν τα αίματα από την πρώτη κιόλας μέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή της και ανάμεσα στα θέματα που ασχολήθηκαν ήταν και αυτό του Απόστολου Λύτρα και τις εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της γυναίκας του από τον ίδιο και την αποφυλάκισή του. Για αυτό το θέμα είχαν και τηλεφωνική σύνδεση με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και η συζήτηση πήρε φωτιά.

Η αφορμή για να ξεκινήσει το πατιρντί ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια για την έξοδο του Απόστολου Λύτρα σε νυχτερινό μαγαζί. Ο Νίκος Συρίγος αντέδρασε σε έντονο ύφος και απευθυνόμενος στον γνωστό ποινικολόγο του είπε:

«Κ. Κούγια είπατε πριν λίγο ότι εσείς δώσατε την συμβουλή στον κ. Λύτρα να βγει και να μιλήσει. Ποιος το κάνει σίριαλ; Γιατί η άλλη πλευρά δεν έχει ανοίξει το στόμα της. Τον κυνηγάει μια κάμερα γιατί μιλάει, κ. Κούγια;» Και κάπου εκεί αρπάχτηκαν.

Ν.Σ.: Πλάκωσε την γυναίκα του στο ξύλο, κ. Κούγια! Πλάκωσε την γυναίκα του στο ξύλο και στεναχωριέμαι γιατί δεν αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη πληγή ανοίγει
Α.Κ.: Άκου να σου πω. Δεν ξέρω εσύ σε τι γειτονιά έχεις μεγαλώσει και αν πήγες στο κολλέγιο αλλά θα σου πω κάτι.

Ν.Σ.: Εγώ όχι, κ. Κούγια. Στο Χατζηκυριάκειο έχω μεγαλώσει.
Α.Κ.: Εντάξει, δεν ξέρω…
Ν.Σ.: Α, εντάξει ε; Εγκρίνετε; Με εγκρίνετε;Α.Κ.: Άκουσε με λοιπόν.
Ν.Σ.: Σας ακούω κ. Κούγια και στεναχωριέμαι πολύ! Πάρα πολύ στεναχωριέμαι πολύ, κ. Κούγια.
Α.Κ.: Ε άμα στεναχωριέσαι να πας σε έναν ψυχολόγο. Άκουσε με, κάνε αυτά που νομίζεις και εγώ κάνω αυτά που νομίζω και να κάνουμε ταμείο στο τέλος της ζωής μας να δούμε ποιος τα έκανε σωστά. Για την ώρα μάλλον εγώ τα έχω κάνει πιο σωστά από σένα.

Ν.Σ.: Αλήθεια; Πως το κρίνετε αυτό κ. Κούγια; Πως το κρίνετε ότι τα έχετε κάνει πιο σωστά από μένα;
Α.Κ.: Σχολείο τελείωσες εσύ, σχολείο τελείωσα και γω. Αριστούχος φοιτητής ήμουν και έχω γίνει αυτό που έχω γίνει και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει. Κοίτα και συ τι έχεις κάνει.
Ν.Σ.: Με μια διαφορά κ. Κούγια, ότι εγώ είμαι απέναντι σε κάθε άνθρωπο που κακοποιεί και δέρνει την γυναίκα του. Δεν τον αγκαλιάζω.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2024 - 13:58