Φαίη Σκορδά: «Σκέφτηκα να σταματήσω αυτό το καλοκαίρι. Να σταματήσω από το πρωινό να κάνω κάτι άλλο»

13.09.2024
Φαίη Σκορδά: «Σκέφτηκα να σταματήσω αυτό το καλοκαίρι. Να σταματήσω από το πρωινό να κάνω κάτι άλλο»
Μια μεγάλη και σπάνια εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στη θέση της καλεσμένης και όχι της παρουσιάστριας

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε η Φαίη Σκορδά ως πρώτη καλεσμένη της εκπομπής και είχε να πει πολλά. Και για τη ζωή της, τα συναισθήματά της μετά τον χαμό του πατέρα της και τη διαχείριση της κατάστασης επιστρέφοντας στα τηλεοπτικά πλατό μετά από λίγες μέρες, αλλά και τις επαγγελματικές της αποφάσεις, τη φυγή της από τον Ant1 που η ίδια λέει πως δεν μετάνιωσε τις λίγες προδοσίες που έχει ζήσει, την τηλεθέαση αλλά και το γεγονός οτι δεν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση μετά από δέκα χρόνια.

Η ίδια η Φαίη εξήγησε μπαίνοντας τους λόγους που αποφάσισε να πει ναι και να βγει στην εκπομπή μετά από τόσα χρόνια που δεν το κάνει

Ακολούθησε ένα αφιερωματικό βίντεο από την πορεία της.

Επιστρέφοντας στο πλατό η Φαίη σχολίασε πόσο χάλια μαλλιά είχε όταν ξεκίνησε και στα πρώτα χρόνια της. Και στη συνέχεια η κουβέντα πήγα στην πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή που ήταν η επιστροφή της στην τηλεόραση μετά το θάνατο του πατέρα της.

«Γενικά είμαι ψύχραιμη πολύ, πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας. Που λέω και συνέχεια «κορίτσια μου, κορίτσια μου» και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις» ξεκίνησε να λέει η Φαίη και συνέχισε:

«Για παράδειγμα κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω. Ήταν μια εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα. Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τέλος πάντων.

Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από το Make a Wish ότι «σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως μαμάδες που τα μικρά τους παιδιά περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα». Αυτό ήταν το σωστό πράγμα που έχω ακούσει»

Αν και η πρώτη εβδομάδα της νέας της εκπομπής έκλεισε με πολύ υψηλά νούμερα και πρωτιά η ίδια που έχει πείρα χρόνων δήλωσε πως δεν πανηγυρίζει...

Και μίλησε και για τις πιο δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει στη ζωή της αποκαλύπτωντας οτι αυτό το καλοκαίρι σκέφτηκε να σταματήσει και διευκρίνησε οτι σκέφτηκε να σταματήσει από το πρωινό, να κάνει κάτι άλλο.

Στη συνέχεια οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για τη συνάντηση που είχαν στην Κηφισιά και που ακολουθούσε διακριτικά τους γιους της με την ίδια να διηγείται ένα ωραίο ευτράπελο της βόλτας τους.

Ενώ στο τελείωμα έβαλε τίτλο σε αυτή την περίοδο της ζωής της "Κομμάτια" και έκανε και μια αποκάλυψη.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2024 - 13:41