Βανδή-Ντέμης: Ιδού η περίφημη συνέντευξη που προκάλεσε σε όλους σοκ!

05.06.2015
Περίπου δέκα χρόνια έχουν περάσει από την περίφημη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη στο Discovery Channel, όπου το «χρυσό» ζεύγος της εποχής εκείνης, έκανε μία επίδειξη πλούτου στην εκπομπή, “Rich and Famous”.

Η προβολή της εκπομπής είχε σοκάρει πολύ κόσμο, με τον τρόπο που Βανδή και Ντέμης προέβαλαν την οικονομική τους άνεση. Σοκ, όμως, όπως η ίδια παραδέχεται, έπαθε και η Βανδή, μετά την προβολή της εκπομπής.

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε, όμως, η τραγουδίστρια δε μπορεί να το ξεπεράσει. Και στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ» για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στην άτυχη εκείνη στιγμή, που όμως έκανε κακό στην καριέρα της. Παραδέχτηκε ότι έπαθε σοκ και ήθελε μάλιστα να κάνει μήνυση στην παραγωγή.

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε:

«Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη “να τους κάνουμε μήνυση” και μου έλεγε “μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται”… Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης».

Ωστόσο, βλέποντας ξανά την επίμαχη εκπομπή των «Μπέκαμ της Ελλάδας», όπως τους αποκαλούσαν (και δεν έδειχναν να έχουν πρόβλημα με τη σύγκριση), δε φαίνεται πουθενά κάποιο… πιστόλι στον κρόταφό τους, προκειμένου να δηλώσουν ότι έχουν πολλά λεφτά και τους αρέσει να ξοδεύουν σε ρούχα και ακριβές διακοπές. Αντίθετα, η Βανδή έδειχνε να το απολαμβάνει όταν ο σύζυγος έλεγε ότι του κάνει δώρο μπλουζάκια, συμπληρώνοντας εκείνη ότι έχει χιλιάδες στη ντουλάπα του.

Ιδού, λοιπόν, το βίντεο με την επίμαχη συνέντευξη του ζευγαριού, που προκαλεί ακόμα αίσθηση…..