Η κόρη της Ναθαναήλ «επιτίθεται» σε Χρονοπούλου- Μητρόπουλο

05.06.2015
Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου με την κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Η 42χρονη μοναχοκόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Iνκα Τσαγκάρη κατηγορεί τον Τάσο Μητρόπουλο και τη σύζυγό του Νένα Χρονοπούλου, πως υπεξαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης αξίας από το οίκημα της Εύβοιας, όπου ζόυσε η σπουδαία ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου μέχρι το τέλος της ζωής της.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της οικίας στην Εύβοια με προσωπικά έξοδα τουΜητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου -για την οποία είχαν την έγκριση της Ίνκας.

Στην μήνυση της Ίνκας, ανταπάντησε με μήνυση και ο Μητρόπουλος και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σε πρώτη φάση στο Εφετείο της Χαλκίδας στις 25 Ιουνίου

«Το κτήμα αυτό μου ανήκει, καθώς εγώ το πληρώνω, το δηλώνω στην Εφορία και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Το σπίτι της Έλενας είναι δικό μου», είχε δηλώσει παλιότερα η Ίνκα.

Από την πλευρά του Τάσου Μητρόπουλου, ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα συντήρησης του σπιτιού στην Εύβοιααφού τόσο η Έλενα Ναθαναήλ, όσο και η κόρη της Ίνκα είχαν ανύπαρκτα εισοδήματα.