6 απλοί τρόποι για να μετατρέψεις τη διακόσμησή σου από καλοκαιρινή σε φθινοπωρινή

21.09.2024
6 απλοί τρόποι για να μετατρέψεις τη διακόσμησή σου από καλοκαιρινή σε φθινοπωρινή
ΠΗΓΗ:@ashleyhosmer
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Όταν λέω ότι λατρεύω το φθινόπωρο, δεν υπερβάλλω καθόλου. Αν και είμαι καλοκαιρινό παιδί, νιώθω πραγματικά ότι το φθινόπωρο είναι η εποχή μου (και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη). Λατρεύω να περπατώ στην πόλη με τα φύλλα να τρίζουν κάτω από τα πόδια μου, να παρακολουθώ ταινίες με τη Meg Ryan κρατώντας ένα φλιτζάνι ζεστό μήλο και να ψάχνω vintage πουλόβερ σε thrift stores. Το φθινόπωρο εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πώς θα προετοιμάσουμε το σπίτι μας για την εποχή.

Αν δεν είσαι έτοιμη να βυθιστείς πλήρως στη φθινοπωρινή διακόσμηση, υπάρχουν κάποιοι πιο ήπιοι τρόποι για να ζεστάνεις το σπίτι σου χωρίς να αλλάξεις τελείως την διακόσμηση. Παρακάτω είναι 6 απλοί τρόποι για να μετατρέψεις τη διακόσμησή σου από καλοκαιρινή, σε φθινοπωρινή (και ναι, ένα από αυτά τα βήματα περιλαμβάνει να αγοράσεις φθινοπωρινά κεριά, προφανώς). Καλή διακόσμηση!

Αντικατέστησε τα καλοκαιρινά λουλούδια

Αν είσαι σαν εμένα, είχες γεμίσει το σπίτι το καλοκαίρι με υπέροχα λουλούδια που μύριζαν «καλοκαίρι». Καθώς ο καιρός γίνεται πιο δροσερός, σκέψου να τα αντικαταστήσεις με κλαδιά, αποξηραμένα λουλούδια ή γρασίδι πούμα. Εκτός από το ότι είναι εποχικά κατάλληλα, αυτές οι επιλογές μπορούν να είναι πολύ φιλικές για το budget σου, καθώς θα διαρκέσουν μήνες.

spiti2 a807c

Source: @emilykennedyphoto

Βγάλε έξω την ντουλάπα τα κουβερλί

Αν είσαι η κρυουλιάρα της παρέας ίσως δεν αποχωρίστηκες καθόλου τα σεντόνια και τα κουβερλί όλο το καλοκαίρι (αν έβαζες το air-condition στους 22 βαθμούς λογικό). Αλλά αν δεν έχεις σκεφτεί να καθίσεις στον καναπέ με μια χνουδωτή κουβέρτα εδώ και καιρό, τότε αυτό είναι το σημάδι σου να επιλέξεις μια πλεκτή κουβέρτα που θα σε κρατήσει ζεστή όλη τη σεζόν.

spiti3 47036

Source: @kellilamb_

Αρωματικά χώρου που μυρίζουν φθινόπωρο

Τα κεριά με άρωμα κολοκύθας είναι σίγουρα από τα καλύτερα μέρη του φθινοπώρου και τώρα είναι η ώρα να τα αγοράσεις. Διάλεξε μερικά αρώματα που θα σου φέρουν χαρά τους επόμενους μήνες, διασκόρπισέ τα στο σπίτι και αποθήκευσε όσα καλοκαιρινά κεριά δεν χρησιμοποίησες για του χρόνου.

spiti4 8790c

Source: @reserve_home

Πάρε μερικά κηροπήγια

Σχετικά με το προηγούμενο σημείο, τα κηροπήγια είναι απαραίτητα για τη φθινοπωρινή διακόσμηση. Αγόρασε μερικά μπρούτζινα που μπορείς να τα τοποθετήσεις οπουδήποτε! Θα φαίνονται υπέροχα στο τραπέζι της κουζίνας, στο τραπέζι του καφέ, ένα καλό ζευγάρι κηροπηγίων δεν μπορεί να κάνει λάθος.

spiti5 6865c

Source: @sandramorganliving

Άλλαξε τις θήκες των μαξιλαριών σου

Οι οικονομικές θήκες μαξιλαριών διευκολύνουν την αλλαγή της διακόσμησης του σαλονιού σου όποτε το επιθυμείς. Για την αρχή του φθινοπώρου, μου αρέσει να εισάγω μερικές ουδέτερες αποχρώσεις όπως βελούδο, σκούρο πράσινο ή σκούρο πορτοκαλί.

spiti6 2e3b4

Source: @ashleyhosmer

Κάνε πιο cozy την κρεβατοκάμαρά σου

Αντίο ανάλφρα σεντόνια, είναι επίσημα η εποχή για ζεστά κρεβάτια. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς να βγάλεις τα φλις σεντόνια αμέσως, αλλά είναι έξυπνο να προετοιμαστείς για τις κρύες νύχτες που έρχονται.

spiti7 6f1f7

Source: @nataliemyers
Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 18:13