Οι πιο cozy φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης που πρέπει να αντιγράψετε φέτος

Οι πιο cozy φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης που πρέπει να αντιγράψετε φέτος
ΠΗΓΗ:@hartley_home
Το σπίτι σας θα γίνει άκρως φθινοπωρινό και ιδανικό για χουχούλιασμα.

Αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις δροσερές μέρες του πρώτου φθινοπώρου, τότε σίγουρα είναι η διακόσμηση του σπιτιού σας για την εποχή. Οι κολοκύθες είναι παντού, οι νέες συλλογές φθινοπωρινής διακόσμησης κατακλύζουν τα καταστήματα και η ατμόσφαιρα γεμίζει με τη ζεστασιά που μας κάνει να θέλουμε να κουλουριαστούμε με ένα βιβλίο ή μια ταινία στον καναπέ. Το φθινόπωρο δεν έχει πραγματικά φτάσει μέχρι να ανάψετε το πρώτο κερί με άρωμα κολοκύθας και να προσαρμόσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας για την εποχή.

Είτε είστε έτοιμοι να γεμίσετε το σπίτι σας με κολοκύθες και φθινοπωρινά φύλλα, είτε προτιμάτε μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση με λίγες μόνο φθινοπωρινές πινελιές, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε τη διακόσμηση. Αν χρειάζεστε νέες ιδέες για το φετινό σας setup, έχω συγκεντρώσει μερικές από τα καλύτερα inspo διακόσμησης φθινοπώρου σε διάφορα στυλ και αισθητικές. Πάρτε την αγαπημένη σας κούπα, γεμίστε την τσάι και πάρτε έμπνευση.

Ώρα για sleepover με την παρέα..

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να διοργανώσετε συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια, οπότε αυτό είναι το σημάδι σας να ανανεώσετε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Τα κεριά είναι απαραίτητα, φυσικά, και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με πλεκτά σουπλά ή τραπεζομάντιλα που ταιριάζουν στην εποχή. Η προσθήκη μαξιλαριών ή ενός ριχταριού σε άκρως φθινοπωρινές αποχρώσεις στον καναπέ σας μπορεί επίσης να προσφέρει ζεστασιά και άνεση στους καλεσμένους σας.

diakosmisi1 bb3ec

Source: @francois_et_moi

Αν θέλετε μια εύκολη προσέγγιση στη φθινοπωρινή διακόσμηση

Η διακόσμηση για το φθινόπωρο δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη, και αυτό το σαλόνι το αποδεικνύει. Με την προσθήκη μερικών μαξιλαριών σε σχήμα κολοκύθας, ένα ωραίο ριχτάρι και μια πινελιά φθινοπωρινών φύλλων, μπορείτε να δώσετε αμέσως μια εποχική ατμόσφαιρα στο χώρο σας χωρίς να αλλάξετε τη διακόσμηση σας.

diakosmhsh2 4f138

Source: Love Grows Wild

Αν η αισθητική σας είναι cottagecore

Για τις κοπέλες του cottagecore, το φθινόπωρο είναι η εποχή σας να λάμψετε. Αυτή η ζεστή, φυσιολατρική αισθητική ταιριάζει φυσικά με το φθινόπωρο, αλλά είναι μια εμφάνιση που μπορείτε να διατηρήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ξεκινήστε με πλούσιες υφές και μερικά vintage-διακοσμητικά και τοιχογραφίες, και στη συνέχεια επιλέξτε μοτίβα όπως το gingham και ζεστές αποχρώσεις όπως το καφέ και το καμηλό.

diakosmhsi3 d4058

Source: @hartley_home

Αν ανυπομονείτε για το κρύο και το χουχούλιασμα

Η αρχή του φθινοπώρου σημαίνει ότι ο ψυχρότερος καιρός είναι καθ’ οδόν, οπότε ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε το χώρο σας για ζεστές φθινοπωρινές βραδιές. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα είναι να αντικαταστήσετε το έντονο φως με πιο απαλό φωτισμό. Χρησιμοποιήστε φωτάκια για να πλαισιώσετε έναν μεγάλο καθρέφτη ή παράθυρο και προσθέστε κεριά σε όλο το χώρο. Όταν πέσει η νύχτα, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζεστή, απαλή λάμψη που είναι ιδανική για το φθινόπωρο.

diakosmhsh4 a6691

Source: @reserve_home

Αν δεν είστε και πολύ fan της φθινοπωρινής διακόσμησης

Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε για να κάνετε το σπίτι σας πιο cozy για το φθινόπωρο. Μερικές μικρές, αλλά σημαντικές πινελιές είναι αρκετές για να προετοιμάσουν το χώρο σας για την εποχή. Αντικαταστήστε τα λουλούδια με μερικά κλαδιά φθινοπωρινών φύλλων και σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια σας με επιλογές εμπνευσμένες από την εποχή. Μοτίβα όπως το καρό και χρώματα όπως το μπορντό, το καφέ και το χρυσό είναι ιδανικά για να δώσουν μια διακριτική φθινοπωρινή αίσθηση.

diakosmhsh5 700af

Source: @lizlovegrowswild

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 18:20