Ο υπέρ-χλιδάτος γάμος διάσημου επιχειρηματία στο Κόμο (φωτό)

12.05.2015
Έναν άκρως παραμυθένιο γάμο για τη γυναίκα της ζωής του διοργάνωσε πασίγνωστος επιχειρηματίας στη μαγευτική λίμνη Κόμο.

Και τύφλα να έχουν μπροστά του άλλοι και άλλοι γάμοι. Ο λόγος για τον Ζαννή Φραντζέσκο και τη Βερόνικα Πάστρα, η οποία παντρεύτηκαν στις 2 Μαΐου, σε μία υπέρ-χλιδάτη τελετή στο Κόμο.

Μάλιστα, το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού έγινε στην πολυτελή έπαυλη του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Και, όπως διαβάζουμε στο Thema people που φιλοξενεί αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο, η ενοικίαση της έπαυλης είναι 90.000 ευρώ τη βραδιά!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι καλεσμένοι έμαθαν για τον γάμο τελευταία στιγμή, μέσα από ένα sms που τους ειδοποιούσε και τους ενημέρωνε για τα αεροπορικά εισιτήρια που είχαν ήδη εκδοθεί!!!

Το, δε, απίστευτο, είναι ότι το ίδιο συνέβη και με την εγκυμονούσα νύφη, η οποία δεν ήξερε το παραμικρό για το γάμο. Το μυστήριο από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως και η παραμικρή λεπτομέρεια το είχε αναλάβει και οργανώσει αποκλειστικά ο επιχειρηματίας, ως έκπληξη στην αγαπημένη του σύντροφο.

Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι ταξίδεψε για αναψυχή στη λίμνη Κόμο, ενώ όταν έφτασαν στο μικρό ιδιωτικό νησί όπου βρίσκεται η έπαυλη του Ρίτσαρντ Μπράνσον, τους περίμεναν ήδη οι φίλοι και οι συγγενείς τους.

Για να καταλάβεις, ο Φραντζέσκος είχε οργανώσει τα πάντα, μέχρι και το νυφικό φόρεμα που θα φορούσε η εγκυμονούσα σύντροφός του. Και οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί, αφού στο γαμήλιο πάρτι τραγούδησε ο Γάλλος ποπ σταρ, Ντανί Μπριγιάν.