Ναμπιλά: Η καλλονή που τόλμησε να πει την Ντενέβ «γριά ξινή» [photos]

12.05.2015
Είναι μόλις 23 ετών, έχει καταγωγή από την Αλγερία, κι έχει κάνει φυλακή γιατί μαχαίρωσε τον εραστή της, το όνομά της είναι Nabilla Leona Benattia, και είναι γνωστή ως Nabilla.

Είναι μόλις 23 ετών, έχει καταγωγή από την Αλγερία, και «δεν μασάει», αφού έχει πάει φυλακή γιατί μαχαίρωσε τον εραστή της στο στέρνο!

Το όνομά της είναι Nabilla Leona Benattia, και είναι γνωστή ως Nabilla. Η δίμετρη στάρλετ έχει γεννηθεί το 1992 στη Γενεύη της Ελβετίας, έγινε γνωστή τηλεπερσόνα μέσα από γαλλικό ριάλιτι, «l’Amour est Aveugle», ενώ έχει πλέον δική της εκπομπή στην γαλλική τηλεόραση. Ακολούθησαν οι φωτογραφήσεις στα περιοδικά «Maxim» και «Playboy» που έγιναν αφού εκείνη δέχτηκε να μεγαλώσει το νούμερο του μπούστου της. Σήμερα την αποκαλούν και Κιμ Καρντάσιαν της Γαλλίας.

Το 2009 κρατήθηκε στη φυλακή για χρηματική απάτη εναντίον ηλικιωμένων με κλεμμένο διαβατήριο και ψεύτικους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το 2014 κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε τον εραστή της, Τομά Βεργκάρα, στο στήθος και έκανε 8 μήνες φυλακή.

Η Ναμπιλά - που καλό κορίτσι δεν τη λες με τίποτα - εξαγριώθηκε με δηλώσεις της διάσημης 75χρονης Γαλλίδας ηθοποιού Κατρίν Ντενέβ: «Δεν υπάρχουν πια σταρ στη Γαλλία. Σταρ είναι αυτός που πρέπει να μένει στη σκιά και να μη δείχνεται» (...) «Βλέπουμε τώρα την εισβολή των νέων μέσων. Βλέπουμε απίστευτα διάσημους ανθρώπους, με εκατομμύρια φόλουερς, οι οποίοι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα στη ζωή τους».

Mέσω Twitter σχολίασε με μίσος στην Κατρίν Ντενέβ : «Γριά, ξινή, ζηλιάρα... Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σας», μάλλον γιατί η δήλωση της Ντενέβ την ... φωτογράφιζε!!!